- 11 Nisan 2007
- 85.876
- 501.886
- 1.223
Gecmis olsun eliffff![]()
Pist

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun eliffff![]()
Olsun Bonus kafa, sen hangisini istiosan onu sööle la, kaporta değişse de motor aynıPistyilangoz
yeni adin bile eskidi ama hala alisamadim la
![]()
Olsun Bonus kafa, sen hangisini istiosan onu sööle la, kaporta değişse de motor aynı![]()
Anam burası da ne küçük yer, herşey hemen duyuluoKursa gittigin anlasilcak la caktirma
Hayirli olsun ne zaman bitiyo?
3 kulfu 1 elhem okurum şimdi sanaYagmurun_kizi la ordan cemkureceene dua et la, rezil olmadan aliim. Hem ben buyuyunce kamyon soforu olceem
![]()
3 kulfu 1 elhem hee, Allah gozun cikmasin senin3 kulfu 1 elhem okurum şimdi sana
Büyüyünceymiş ufalda cebime gir laBende kamyon ehliyeti var olm hayat kamyonlar da guzel
![]()
Ne Pirince okuyam burdan okuyup ufledim sana artık o ehliyeti alirsinda bir güzel ıslarız..3 kulfu 1 elhem hee, Allah gozun cikmasin seninPirinc oku hayrina kargoyla yolla
Tovbeler olsun
![]()
Hoş geldin:)ben 8 yıl sonra dönüp mesajlar bile girdim bugüne kadar aklım nerdeydi ki:)
Hoş geldin. Herkes dağılmış bir yerlereElifi biliyorum fndkkurdu arzu vardııı kupa kızı vardııı tatlıcaduuu vardıı neredeler onlarr bu arada benim ilk nick AySuN_89 duu![]()
Hoş geldinMesajı yeni gördüm beni hatırlayan varmıdır acaba
Hoş geldin prenses:)Elifi biliyorum fndkkurdu arzu vardııı kupa kızı vardııı tatlıcaduuu vardıı neredeler onlarr bu arada benim ilk nick AySuN_89 duu![]()
Olmazmı:)Mesajı yeni gördüm beni hatırlayan varmıdır acaba
Ama bak toplanıyor herkezler:)Hoş geldin. Herkes dağılmış bir yerlere![]()