Gecmis olsun eliffff
Olsun Bonus kafa, sen hangisini istiosan onu sööle la, kaporta değişse de motor aynıPistyilangoz yeni adin bile eskidi ama hala alisamadim la
Olsun Bonus kafa, sen hangisini istiosan onu sööle la, kaporta değişse de motor aynı
Anam burası da ne küçük yer, herşey hemen duyuluoKursa gittigin anlasilcak la caktirma
Hayirli olsun ne zaman bitiyo?
3 kulfu 1 elhem okurum şimdi sanaYagmurun_kizi la ordan cemkureceene dua et la, rezil olmadan aliim. Hem ben buyuyunce kamyon soforu olceem
3 kulfu 1 elhem hee, Allah gozun cikmasin senin3 kulfu 1 elhem okurum şimdi sana
Büyüyünceymiş ufalda cebime gir laBende kamyon ehliyeti var olm hayat kamyonlar da guzel
Ne Pirince okuyam burdan okuyup ufledim sana artık o ehliyeti alirsinda bir güzel ıslarız..3 kulfu 1 elhem hee, Allah gozun cikmasin seninPirinc oku hayrina kargoyla yolla Tovbeler olsun
Hoş geldin:)ben 8 yıl sonra dönüp mesajlar bile girdim bugüne kadar aklım nerdeydi ki:)
Hoş geldin. Herkes dağılmış bir yerlereElifi biliyorum fndkkurdu arzu vardııı kupa kızı vardııı tatlıcaduuu vardıı neredeler onlarr bu arada benim ilk nick AySuN_89 duu
Hoş geldinMesajı yeni gördüm beni hatırlayan varmıdır acaba
Hoş geldin prenses:)Elifi biliyorum fndkkurdu arzu vardııı kupa kızı vardııı tatlıcaduuu vardıı neredeler onlarr bu arada benim ilk nick AySuN_89 duu
Olmazmı:)Mesajı yeni gördüm beni hatırlayan varmıdır acaba
Ama bak toplanıyor herkezler:)Hoş geldin. Herkes dağılmış bir yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?