Eski kk lilardan kimler

Abla Erol kösenin eşi de bir ara üye olmuştu hatırlıyor musun. Ne geyik gecmiştik

Abla say say bitmez ki kuzum tatlıcadiarzu camdankalp Cemrem bitlipufi esracadi selins Delphin sergü yesillim sevgi08 figo birde yüncü Hülya şimdilik bunlar
Sergü face de ekli.Canavar da.Delphin yok oldu maalesef.Kuzum kk nın face sayfasında var sanırım.Pufi de yok olanlardan.Esracadı annesi ekli.Geçen yeniden üyeliğini yaptık hatta:)

Abla say say bitmez ki kuzum tatlıcadiarzu camdankalp Cemrem bitlipufi esracadi selins Delphin sergü yesillim sevgi08 figo birde yüncü Hülya şimdilik bunlar
Tca hamile.Çalışıyordu işden çıktı hamile olunca.Telden giremiyorum evde pc yok diyordu.

Napam canımcım bebişimle uğraşıyorum. tam küçük depüşük bi dakka durmuyo anam ayaklaninca ben yedim nanayı sen neler yapıyorsun. Smeagol

Oyy Allah bagislasinn, ee anasina cekmis kucuk depusuk Ben napimm iste cocuklar buyudu ama yine de ilgi alaka tam gaz devam. Seninki kac yasinda?

Benim iki depüşük var oğlum 7 yaşında meleğim 120 günlük
Deryalı cuma kayıt olmuş gözüküyorsun ama 2007 de yazılmış mesajların da gözüküyor.Seni pasif mail adresinden silindi hatırlıyorum ama Kazen haletmiş herhalde onuda:)

Deryalı cuma kayıt olmuş gözüküyorsun ama 2007 de yazılmış mesajların da gözüküyor.Seni pasif mail adresinden silindi hatırlıyorum ama Kazen haletmiş herhalde onuda:)

Ablacım sorma Cok üzülmüŞtüm uyeliğim gitti diye. Kazen ilgilendi çok Şükür. kendime geldim

Aynı nikle yeniden üye olurdun ama mesajların gözükmezdi.Senin deryalı gibi bi mailin vardı onuda ben aldım

bananee ben geri istiyorum onu

feda olsun ablam sana da maıl adreslerının kökü mü kuruduydu da onu kullanma gereği duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…