- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Boşaldığını hissettim.Vereyim hemen:)delphininde bir adresini aldımdı:)
Bende sana:)boş mail adresleri itina ile toplanıR. müraacat Elif
abLam cansın can gel bi sarılayım sana
Yettim yettim:)elif abla elif abla burda mısın ses ver bana tey tey tey
Eski nikin ne idiki:)Ben de eski üyelerdenim =) İsmimi değiştirdim çokk şeyler değişti o günlerden bu günlere..
Ben de eski üyelerdenim =) İsmimi değiştirdim çokk şeyler değişti o günlerden bu günlere..
Ablam bende merak ettimEski nikin ne idiki:)
Canımsınız ya:)Ablam bende merak ettimanlatsada dinlesek ama =) bu gülme yabancı gelmedi bana
Canımsınız ya:)
Sizlerde benim ama geç oldu ben kaçayım:)sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği sen varya sen elif ablaaaaa
İyiyim bende canım. Ne zamanlardı yaa :)Şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın?
Bende varım. Gözyaşı'yım Türkçe kararkter azizliğine uğadım sozyasi oldumcimcime , lafael , ze-ta , çingenem, nescafe, vardı nicklerini tam hatılamadıklarım ama hala görüşmeye devam ettiklerimde var. Ne güzeldi o yıllar..
Evet gözyaşıGozyası nicki ni galiba sanırsam hatırlar gibiyim
Beeen:)allegria hatırlayan var mı
Bende hatırlıyorum:)Bende varım. Gözyaşı'yım Türkçe kararkter azizliğine uğadım sozyasi oldumcimcime , lafael , ze-ta , çingenem, nescafe, vardı nicklerini tam hatılamadıklarım ama hala görüşmeye devam ettiklerimde var. Ne güzeldi o yıllar..
ayy pek sevindim Elif ablacım hatırlamanaEvet gözyaşı
Beeen:)
Sen allegria mısın:).Ay bende çok sevindim sen olmana.Gitti kimbilir napıyor diyordum zaman zaman:)ayy pek sevindim Elif ablacım hatırlamana
21 yaşında idim şimdi 29 hatta 30 diyebiliriz
eski günler çoook güzeldi.. tatlıcadıarzu yu hiç unutamam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?