- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sergü face de ekli.Canavar da.Delphin yok oldu maalesef.Kuzum kk nın face sayfasında var sanırım.Pufi de yok olanlardan.Esracadı annesi ekli.Geçen yeniden üyeliğini yaptık hatta:)Abla say say bitmez ki kuzum tatlıcadiarzu camdankalp Cemrem bitlipufi esracadi selins Delphin sergü yesillim sevgi08 figo birde yüncü Hülya şimdilik bunlar
Evet hatırlamammı:)Abla Erol kösenin eşi de bir ara üye olmuştu hatırlıyor musun. Ne geyik gecmiştik
Zep de face de.Olilya da sanırımAaa Şila zepp Zelen olilya bunlar şimdi aklıma geldi
Tca hamile.Çalışıyordu işden çıktı hamile olunca.Telden giremiyorum evde pc yok diyordu.Abla say say bitmez ki kuzum tatlıcadiarzu camdankalp Cemrem bitlipufi esracadi selins Delphin sergü yesillim sevgi08 figo birde yüncü Hülya şimdilik bunlar
Hatırlamamı.:Çok güzel günlerdi ya benim depüşük kulübü hatırladın mı
Enemm Deryaliii, nabionnlan yılan gözlü cadı format değiştirip ucubeliğemi terfi ettin
Ben nikini hatirladimmSlm eski nicki uğurböcüğü yenisi bu oldumecbur değişti.beni hatırlayan
Ben hatirliorummAbla Erol kösenin eşi de bir ara üye olmuştu hatırlıyor musun. Ne geyik gecmiştik
Seve seveAllah gule gule buyutmeyi nasip etsin Deryalimm, ayy miss kokar simdi ufaklk, benim yerime kokla ne olurr
Deryalı cuma kayıt olmuş gözüküyorsun ama 2007 de yazılmış mesajların da gözüküyor.Seni pasif mail adresinden silindi hatırlıyorum ama Kazen haletmiş herhalde onuda:)Benim iki depüşük var oğlum 7 yaşında meleğim 120 günlük
Deryalı cuma kayıt olmuş gözüküyorsun ama 2007 de yazılmış mesajların da gözüküyor.Seni pasif mail adresinden silindi hatırlıyorum ama Kazen haletmiş herhalde onuda:)
Aynı nikle yeniden üye olurdun ama mesajların gözükmezdi.Senin deryalı gibi bi mailin vardı onuda ben aldımAblacım sorma Cok üzülmüŞtüm uyeliğim gitti diye. Kazen ilgilendi çok Şükür. kendime geldim
Aynı nikle yeniden üye olurdun ama mesajların gözükmezdi.Senin deryalı gibi bi mailin vardı onuda ben aldım