- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Boşaldığını hissettim.Vereyim hemen:)delphininde bir adresini aldımdı:)
boş mail adresleri itina ile toplanıR. müraacat Elif
abLam cansın can gel bi sarılayım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşaldığını hissettim.Vereyim hemen:)delphininde bir adresini aldımdı:)
Bende sana:)boş mail adresleri itina ile toplanıR. müraacat Elif
abLam cansın can gel bi sarılayım sana
Yettim yettim:)elif abla elif abla burda mısın ses ver bana tey tey tey
Eski nikin ne idiki:)Ben de eski üyelerdenim =) İsmimi değiştirdim çokk şeyler değişti o günlerden bu günlere..
Ben de eski üyelerdenim =) İsmimi değiştirdim çokk şeyler değişti o günlerden bu günlere..
Ablam bende merak ettim anlatsada dinlesek ama =) bu gülme yabancı gelmedi banaEski nikin ne idiki:)
Canımsınız ya:)Ablam bende merak ettim anlatsada dinlesek ama =) bu gülme yabancı gelmedi bana
sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği sen varya sen elif ablaaaaaCanımsınız ya:)
Sizlerde benim ama geç oldu ben kaçayım:)sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği sen varya sen elif ablaaaaa
İyiyim bende canım. Ne zamanlardı yaa :)Şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın?
Bende varım. Gözyaşı'yım Türkçe kararkter azizliğine uğadım sozyasi oldum cimcime , lafael , ze-ta , çingenem, nescafe, vardı nicklerini tam hatılamadıklarım ama hala görüşmeye devam ettiklerimde var. Ne güzeldi o yıllar..
Evet gözyaşıGozyası nicki ni galiba sanırsam hatırlar gibiyim
Beeen:)allegria hatırlayan var mı
Bende hatırlıyorum:)Bende varım. Gözyaşı'yım Türkçe kararkter azizliğine uğadım sozyasi oldum cimcime , lafael , ze-ta , çingenem, nescafe, vardı nicklerini tam hatılamadıklarım ama hala görüşmeye devam ettiklerimde var. Ne güzeldi o yıllar..
ayy pek sevindim Elif ablacım hatırlamanaEvet gözyaşı
Beeen:)
Sen allegria mısın:).Ay bende çok sevindim sen olmana.Gitti kimbilir napıyor diyordum zaman zaman:)ayy pek sevindim Elif ablacım hatırlamana
21 yaşında idim şimdi 29 hatta 30 diyebiliriz
eski günler çoook güzeldi.. tatlıcadıarzu yu hiç unutamam mesela