Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende epey eskiyim. zamanında çok fırtınalar estirdik buralarda
senin eski nickin neydikiiiSel, senin nikin de çok tanıdık geldi bana
Burda bdv de siyasette tartışma çok oluyor.Ama anlaşabilceğiniz birileri varsa gerçekden bağrına basıyor insanlarBen de ilk hamileliğimi bu sitede geçirdim Nasıl yalnızdım anlatamam. Burda herkes sevdi bağrına bastı beni. Bu bağı hiç kaybetmedim ama eskisi gibi sık giremiyordum. Burdan hep aklımda olan çok arkadasım var hiç tanımadığım konuşmadığım ama dualarımda yer verdiğim. Gurbetguzeli helenx karabiber berceste orkidem hepsine selam olsun. Sizi seviyorum kızlar
senin eski nickin neydikiii
hatırlıyorum epey muhabbet etmiştik sanırım. ama hangi topicte onu hatırlamıyorum :)Snakeeyes. Avatarım da yılan resmiydi
hatırlıyorum epey muhabbet etmiştik sanırım. ama hangi topicte onu hatırlamıyorum :)
yok orası değil geyik de olabilir belkiKitap Kurtlarının Mekanı topiği bana aitti. Belki ordan belki de başka bir topikten, uzun zaman oldu, yaşlandık artık, hatırlamıyorum
Ben gerçeğim ama:)Neredeyse 8 yil olmus. Cok vakit gecirdim burada guzel zamanlardi. Hersey gercekti simdi yapaylik hakim..
Beni hatirlamadin mi lennHerkesi bire bir tanıyorum diyemem.
Nickini çok gördüklerim ve de nişanlı olarak çeyiz köşesinde buradan tanıştığımız arkadaşlar var.
gurba prenses vardı sanırım
cadı arzu
okypete
arsima
fındık kurdu
Bi de İzmirli bir arkadaş vardı, aslında onunla bire bir bi muhabbetimiz yoktu ama BDV bölümünde çok mantıklı yorumları olurdu onu beğenirdim. Balık burcuydu onu bile hatırlıyorum ama nick aklıma gelmiyor.
Çeyiz bölümünden aslında baya arkadaş vardı ama nicklerini hatırlamıyorum.
bir ara face den de arkadaştık ama bağlar kopunca ordan da uzaklaştık.
Ben de baya eski üyeymişim vay be, ne ararken buldum burayı onu bile hatılamıyorum o kadar eskiyim yani