Evet Allah izin verirseVayyy arkadaşım unuturmuyum hiççok sevindim yazmana,ikinci bebeğinmi olucak çok uzun zamandır görmedim bi çoğunuzu
Allah tamamına erdirsin inş :) Elif'i çıkaramadım ama belki nikini yazarsan tanırım,eski günler güzeldi ama sürdürmeyi başaramadık,Ayşe'yi bir çok kez aradım ne açtı ne geri döndü bende en sonunda vazgeçtim aramakdanEvet Allah izin verirse
Ben de sadece elifle gorusuyorum mesajla face le
Eski günler güzeldi
ben varım eskiiiii :)
Oy sende gittinmi o meşhur buluşmalara:)Sumak seni hatırladım :) Eski nikim snakeeyes idi arkadaş listemde bile varsın belki hatırlarsın
İlk üye olduğum yıllarda İstanbul buluşmalarını şimdi sitede üye olmayan AşkPerisi yapıyordu. İşte o buluşmalardan birine ben de gitmiştim. AşkPerisi ve Olilya ve şimdi adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşla daha yüzyüze tanışma firsatım olmuştu.
O zamanlar en çok muhabbette olduklarım, Sergüzeşt, Nilbera, Ayşecik, Birgxuxll, Bonus, EsraCadi, hip0kondriyak, Libyana ve eski BerŞule şimdiki Uzman idi. Özellikle Libyanamı çok merak ediyorum. Yok epeydir..
Oy sende gittinmi o meşhur buluşmalara:)
Hiii prenses bende olsamdı keşke:)Gitmiştim Elifim gitmiştim, Bakırköy McDonaldsHem de çocukları da götürmüştük
Hiii prenses bende olsamdı keşke:)
Ozaman site taşındığı için öyle.Ben de varım.. Temmuz 2006 diyor üyelik tarihime ama daha öncesinden uyeligim.
Eskilerdensin ve mükemmel bir insansınBen de eskilerdenim. İsim yazmaya gelince, o kadar çok ki hangi birini yazayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?