• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Allah tamamına erdirsin inş :) Elif'i çıkaramadım ama belki nikini yazarsan tanırım,eski günler güzeldi ama sürdürmeyi başaramadık,Ayşe'yi bir çok kez aradım ne açtı ne geri döndü bende en sonunda vazgeçtim aramakdan:KK43:
Nehir21 ve nevinn kardeşler hatirladin mi :)
Ayseylede gorustum çok kez mesajla
Keşke eski günlerdeki gibi olsak yine

Nehir21 ve nevinn kardeşler hatirladin mi :)
Ayseylede gorustum çok kez mesajla
Keşke eski günlerdeki gibi olsak yine
Evet Canım hatırladım,nehir kullanıcı adını değiştirmiş en son bizim eski topikde gördüm şu aralar aktifmi bilmiyorum,Nevine hiç denk gelmedim,eski günlerde olmak zor be canım hepimizin hayatı çocuklarla çok değişti,hatırlarsan o sıralar hepimiz yeni evliydik takılıyorduk,şuan kızımın tacizleri eşliğinde zar zor yazıyorum:) Eminönü'ndeki o buluşmamızı hiç unutmadım unutmayacağımda,resimleri kaybettim ama hepinizin yüzü aklımda :)

Evet Canım hatırladım,nehir kullanıcı adını değiştirmiş en son bizim eski topikde gördüm şu aralar aktifmi bilmiyorum,Nevine hiç denk gelmedim,eski günlerde olmak zor be canım hepimizin hayatı çocuklarla çok değişti,hatırlarsan o sıralar hepimiz yeni evliydik takılıyorduk,şuan kızımın tacizleri eşliğinde zar zor yazıyorum:) Eminönü'ndeki o buluşmamızı hiç unutmadım unutmayacağımda,resimleri kaybettim ama hepinizin yüzü aklımda :)
Genelde internetteki ilişkileri sakıncalı bulurum.İnsanların birbirini dolandırması,yalan vs çok kolay bir ortam.Fakat burdan çok güzel dostluklar çıktı.

Genelde internetteki ilişkileri sakıncalı bulurum.İnsanların birbirini dolandırması,yalan vs çok kolay bir ortam.Fakat burdan çok güzel dostluklar çıktı.
Valla Elif abla bu siteyi bulmam tesadüf oldu 2008 yılında,daha yeni evliydim bi gün eşime dedim böle böle benim bi sitede üyeliğim var kızlarla buluşucağız adam şok oldu :KK45:nerde dedi Eminönü dedim hiç kızmadı karışmadı sağolsun,ananıda al git dedi:KK53:bende tmm dedim,annemi aradım dedim liseden kızlarla buluşcaz benimle gelirmisin oda tmm dedi tabi ben anneme desem netten kızlar ne beni yollar ne kendi gelir :KK22:inince gemiden söyledim
Kızlarla buluştuk o benden çok sevdi :KK51:hatta birinin eşi aradı Nasıl diye,arkadaş anlatıyor eşine şuan beni kaçırdılar organlarımı çalıyorlar diye :KK70:ama haklısın şu an olsa yeni bi grupla buluşmaya cesaret edemem:KK43:biz ozamanlar fake hesap,konu nedir bilmezdik güvenirdik körü körüne.

Valla Elif abla bu siteyi bulmam tesadüf oldu 2008 yılında,daha yeni evliydim bi gün eşime dedim böle böle benim bi sitede üyeliğim var kızlarla buluşucağız adam şok oldu :KK45:nerde dedi Eminönü dedim hiç kızmadı karışmadı sağolsun,ananıda al git dedi:KK53:bende tmm dedim,annemi aradım dedim liseden kızlarla buluşcaz benimle gelirmisin oda tmm dedi tabi ben anneme desem netten kızlar ne beni yollar ne kendi gelir :KK22:inince gemiden söyledim
Kızlarla buluştuk o benden çok sevdi :KK51:hatta birinin eşi aradı Nasıl diye,arkadaş anlatıyor eşine şuan beni kaçırdılar organlarımı çalıyorlar diye :KK70:ama haklısın şu an olsa yeni bi grupla buluşmaya cesaret edemem:KK43:biz ozamanlar fake hesap,konu nedir bilmezdik güvenirdik körü körüne.
Ama naz cım internette okadar çokki böyle vakalar.Tuzağa düşen genç kızlar falan

Ama naz cım internette okadar çokki böyle vakalar.Tuzağa düşen genç kızlar falan
Tabiki ablacım ozaman 24 yaşındaydım şimdi 31 yapacağım her şeyi on kez düşünüyorum daha tedbirliyim,2 çocuk sahibiyim,eşim hala işin içinden çıkamazsa bide annene sor der :) çok dikkatli olmak lazım nette.

Herkesi bire bir tanıyorum diyemem.
Nickini çok gördüklerim ve de nişanlı olarak çeyiz köşesinde buradan tanıştığımız arkadaşlar var.

gurba prenses vardı sanırım
cadı arzu
okypete
arsima
fındık kurdu
Bi de İzmirli bir arkadaş vardı, aslında onunla bire bir bi muhabbetimiz yoktu ama BDV bölümünde çok mantıklı yorumları olurdu onu beğenirdim. Balık burcuydu onu bile hatırlıyorum :D ama nick aklıma gelmiyor.

Çeyiz bölümünden aslında baya arkadaş vardı ama nicklerini hatırlamıyorum.
bir ara face den de arkadaştık ama bağlar kopunca ordan da uzaklaştık.

Ben de baya eski üyeymişim vay be, ne ararken buldum burayı onu bile hatılamıyorum o kadar eskiyim yani :D

bende isimlerini anımsadıgım kişiler var ama toparlayamıyorum ah bu hafıza:(
benımde üyeliğim bayağı oldu sanırım

Bakıyorum da yıllar yıllar olmuş artık eskisi kadar vaktim olmuyor üye olduğumda yeni evliydim şimdi iki evladım var oyüzden arada bakıyorum siteye malum çocuklar dam pek vakit olmuyor ama hayatımda bir yeri var bu sitenin öğrendiğim biçok şey var iyikide var

Back