Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nehir21 ve nevinn kardeşler hatirladin mi :)Allah tamamına erdirsin inş :) Elif'i çıkaramadım ama belki nikini yazarsan tanırım,eski günler güzeldi ama sürdürmeyi başaramadık,Ayşe'yi bir çok kez aradım ne açtı ne geri döndü bende en sonunda vazgeçtim aramakdan
Evet Canım hatırladım,nehir kullanıcı adını değiştirmiş en son bizim eski topikde gördüm şu aralar aktifmi bilmiyorum,Nevine hiç denk gelmedim,eski günlerde olmak zor be canım hepimizin hayatı çocuklarla çok değişti,hatırlarsan o sıralar hepimiz yeni evliydik takılıyorduk,şuan kızımın tacizleri eşliğinde zar zor yazıyorum:) Eminönü'ndeki o buluşmamızı hiç unutmadım unutmayacağımda,resimleri kaybettim ama hepinizin yüzü aklımda :)Nehir21 ve nevinn kardeşler hatirladin mi :)
Ayseylede gorustum çok kez mesajla
Keşke eski günlerdeki gibi olsak yine
Genelde internetteki ilişkileri sakıncalı bulurum.İnsanların birbirini dolandırması,yalan vs çok kolay bir ortam.Fakat burdan çok güzel dostluklar çıktı.Evet Canım hatırladım,nehir kullanıcı adını değiştirmiş en son bizim eski topikde gördüm şu aralar aktifmi bilmiyorum,Nevine hiç denk gelmedim,eski günlerde olmak zor be canım hepimizin hayatı çocuklarla çok değişti,hatırlarsan o sıralar hepimiz yeni evliydik takılıyorduk,şuan kızımın tacizleri eşliğinde zar zor yazıyorum:) Eminönü'ndeki o buluşmamızı hiç unutmadım unutmayacağımda,resimleri kaybettim ama hepinizin yüzü aklımda :)
Valla Elif abla bu siteyi bulmam tesadüf oldu 2008 yılında,daha yeni evliydim bi gün eşime dedim böle böle benim bi sitede üyeliğim var kızlarla buluşucağız adam şok oldu nerde dedi Eminönü dedim hiç kızmadı karışmadı sağolsun,ananıda al git dedibende tmm dedim,annemi aradım dedim liseden kızlarla buluşcaz benimle gelirmisin oda tmm dedi tabi ben anneme desem netten kızlar ne beni yollar ne kendi gelir inince gemiden söyledimGenelde internetteki ilişkileri sakıncalı bulurum.İnsanların birbirini dolandırması,yalan vs çok kolay bir ortam.Fakat burdan çok güzel dostluklar çıktı.
Ama naz cım internette okadar çokki böyle vakalar.Tuzağa düşen genç kızlar falanValla Elif abla bu siteyi bulmam tesadüf oldu 2008 yılında,daha yeni evliydim bi gün eşime dedim böle böle benim bi sitede üyeliğim var kızlarla buluşucağız adam şok oldu nerde dedi Eminönü dedim hiç kızmadı karışmadı sağolsun,ananıda al git dedibende tmm dedim,annemi aradım dedim liseden kızlarla buluşcaz benimle gelirmisin oda tmm dedi tabi ben anneme desem netten kızlar ne beni yollar ne kendi gelir inince gemiden söyledim
Kızlarla buluştuk o benden çok sevdi hatta birinin eşi aradı Nasıl diye,arkadaş anlatıyor eşine şuan beni kaçırdılar organlarımı çalıyorlar diye ama haklısın şu an olsa yeni bi grupla buluşmaya cesaret edemembiz ozamanlar fake hesap,konu nedir bilmezdik güvenirdik körü körüne.
Tabiki ablacım ozaman 24 yaşındaydım şimdi 31 yapacağım her şeyi on kez düşünüyorum daha tedbirliyim,2 çocuk sahibiyim,eşim hala işin içinden çıkamazsa bide annene sor der :) çok dikkatli olmak lazım nette.Ama naz cım internette okadar çokki böyle vakalar.Tuzağa düşen genç kızlar falan
Bu avatarı hatırlıyorum:).Birde lente vardı,silindi o:)ben de tee üni den beri üyeyim. 7-8 yıl oldu.