• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Evet Allah izin verirse
Ben de sadece elifle gorusuyorum mesajla face le
Eski günler güzeldi
Allah tamamına erdirsin inş :) Elif'i çıkaramadım ama belki nikini yazarsan tanırım,eski günler güzeldi ama sürdürmeyi başaramadık,Ayşe'yi bir çok kez aradım ne açtı ne geri döndü bende en sonunda vazgeçtim aramakdan:(

Çok GÜZEL dostluklar kurdum telefonda hatta yüzyüze görüștüklerim var kl bana çok şey kattı

ben varım eskiiiii :)

Sumak seni hatırladım :) Eski nikim snakeeyes idi arkadaş listemde bile varsın belki hatırlarsın :KK66:

İlk üye olduğum yıllarda İstanbul buluşmalarını şimdi sitede üye olmayan AşkPerisi yapıyordu. İşte o buluşmalardan birine ben de gitmiştim. AşkPerisi ve Olilya ve şimdi adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşla daha yüzyüze tanışma firsatım olmuştu.
O zamanlar en çok muhabbette olduklarım, Sergüzeşt, Nilbera, Ayşecik, Birgxuxll, Bonus, EsraCadi, hip0kondriyak, Libyana ve eski BerŞule şimdiki Uzman idi. Özellikle Libyanamı çok merak ediyorum. Yok epeydir..

Sumak seni hatırladım :) Eski nikim snakeeyes idi arkadaş listemde bile varsın belki hatırlarsın :KK66:

İlk üye olduğum yıllarda İstanbul buluşmalarını şimdi sitede üye olmayan AşkPerisi yapıyordu. İşte o buluşmalardan birine ben de gitmiştim. AşkPerisi ve Olilya ve şimdi adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşla daha yüzyüze tanışma firsatım olmuştu.
O zamanlar en çok muhabbette olduklarım, Sergüzeşt, Nilbera, Ayşecik, Birgxuxll, Bonus, EsraCadi, hip0kondriyak, Libyana ve eski BerŞule şimdiki Uzman idi. Özellikle Libyanamı çok merak ediyorum. Yok epeydir..
Oy sende gittinmi o meşhur buluşmalara:)

İnanamıyorum yaaaa yıllar geçmiş, şimdi tam da eski fotolarıma bakarken üstüne bu maili gördüm, sanırım yaşlanıyoruz.

O zamanlar hamileydim... Şimdi oğlumm 8 yaştan gün alıyor... Bu siteden kazandığım çok şey var.. Ama eski üyelerden aklıma gelen yok... Seviyorum ben buraları....

Back