Eski kk lilardan kimler

Evet Allah izin verirse
Ben de sadece elifle gorusuyorum mesajla face le
Eski günler güzeldi
Allah tamamına erdirsin inş :) Elif'i çıkaramadım ama belki nikini yazarsan tanırım,eski günler güzeldi ama sürdürmeyi başaramadık,Ayşe'yi bir çok kez aradım ne açtı ne geri döndü bende en sonunda vazgeçtim aramakdan:(

Çok GÜZEL dostluklar kurdum telefonda hatta yüzyüze görüștüklerim var kl bana çok şey kattı

ben varım eskiiiii :)

Sumak seni hatırladım :) Eski nikim snakeeyes idi arkadaş listemde bile varsın belki hatırlarsın :KK66:

İlk üye olduğum yıllarda İstanbul buluşmalarını şimdi sitede üye olmayan AşkPerisi yapıyordu. İşte o buluşmalardan birine ben de gitmiştim. AşkPerisi ve Olilya ve şimdi adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşla daha yüzyüze tanışma firsatım olmuştu.
O zamanlar en çok muhabbette olduklarım, Sergüzeşt, Nilbera, Ayşecik, Birgxuxll, Bonus, EsraCadi, hip0kondriyak, Libyana ve eski BerŞule şimdiki Uzman idi. Özellikle Libyanamı çok merak ediyorum. Yok epeydir..

Sumak seni hatırladım :) Eski nikim snakeeyes idi arkadaş listemde bile varsın belki hatırlarsın :KK66:

İlk üye olduğum yıllarda İstanbul buluşmalarını şimdi sitede üye olmayan AşkPerisi yapıyordu. İşte o buluşmalardan birine ben de gitmiştim. AşkPerisi ve Olilya ve şimdi adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşla daha yüzyüze tanışma firsatım olmuştu.
O zamanlar en çok muhabbette olduklarım, Sergüzeşt, Nilbera, Ayşecik, Birgxuxll, Bonus, EsraCadi, hip0kondriyak, Libyana ve eski BerŞule şimdiki Uzman idi. Özellikle Libyanamı çok merak ediyorum. Yok epeydir..
Oy sende gittinmi o meşhur buluşmalara:)

İnanamıyorum yaaaa yıllar geçmiş, şimdi tam da eski fotolarıma bakarken üstüne bu maili gördüm, sanırım yaşlanıyoruz.

O zamanlar hamileydim... Şimdi oğlumm 8 yaştan gün alıyor... Bu siteden kazandığım çok şey var.. Ama eski üyelerden aklıma gelen yok... Seviyorum ben buraları....

Back
X