Eski kk lilardan kimler

Ben varım :) hatırlayan var mı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gercı ben bı sene fılan mısafır takıldım :) yıne de eskı sayılırım hepsinizi hatırladım :)

Sumak seni de hatırladım, hoşgeldin hoşgeldin

Ben senı hıc unutmadım :) hatta gecen gün elıme kelepçelı kalıbı aldığımda pirinçli pastanla bırlıkte senı andım :)

anammm bu zımbırtıyı nasıl kullanıyorsunuz 😔
bana göre değilmiş çok alıştım herhalde pc sürüme yavan geldi

iPhone 'dan benim tarafımdan gönderildi 😗😗

Hiç kullanabileceğimi sanmıyorum bende:)

Olsun sorun degıl ama Ben senı hatırlıyorum :) karıstırmıyorsam. bı ara kardesın ıle kullanıyorsunuz profılı sanırım :)

Nasıl hatırladın bravo evet, erkek isimli üvey kızkardeşim Emre ile ortak kullanıyorduk, sonra o yeni profil açmıştı kendine:)

Bu arada kızlar mesajlardan alıntı yapmazsanız yeni gelen mesajlar için uyarı alamıyoruz

oh oh oh şenlenmeye başladı
kulıçbalığı ve sumak hoşgeldiniz

Ben senı hıc unutmadım :) hatta gecen gün elıme kelepçelı kalıbı aldığımda pirinçli pastanla bırlıkte senı andım :)

Ay sumakkkk

anammm bu zımbırtıyı nasıl kullanıyorsunuz 😔
bana göre değilmiş çok alıştım herhalde pc sürüme yavan geldi

iPhone 'dan benim tarafımdan gönderildi 😗😗

Valla pc laptop dolu olunca eşşeğe abduraman çelebi diyoruz Hele bir de konuya yorum yazıldıkça ötmüyor mu, teknoloci işte

Canavar nan sen bugün bi dürtsene eskileri. Ben arkadaş listemi taradım, çoğu 2-3 senedir yok ortada, uğramamışlar bile :26:

çok da yeni sayılmam bi çoğunuzu da tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…