Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanmıyom senin aşkiton damı var
güzelmiş bu arada araban
halledersin sen
hoş buldum, üye ismi değişkliği var mı:44: evlenmeden önce ki nikiniz neydi
Fallen cadım
niye olmasın kız benım neyim eksik
Fallen cadım
biliyom
eksik olduğundan demedim kız, bi mevzu var dı ya konuştuğumuz onu hallettin mi diye merak ettim : yoksa artın var eksiğin yok maşallah
Evlenmeden önce nikim yoktu, çünkü o zaman burası da yoktu
Bi ara nikimi değişmiştim, eski nikim snakeeyes'tı
Arkadaşlar, yanlış anlaşılmamak umuduyla bir ricam var, bu topiğin amacı eskilere ulaşmak, sohbetiniz için başka topik açarsanız çok memnun olurum
evett yaza düğün varrr :) inşallahhhh beklerim
Arkadaşlar, yanlış anlaşılmamak umuduyla bir ricam var, bu topiğin amacı eskilere ulaşmak, sohbetiniz için başka topik açarsanız çok memnun olurum
tabiki canım sohbet topiklerimiz varda daldık kusura bakmayın :)
Ne kadar eskiden bahsediyoruz:)
eskilere ulaşıp sadece meraba mı diyecektik:26:
Bizim amacımız eskiden tanıdığımız arkadaşlarımızla toplanmak ve burdan sohbet etmek. Bir kısmına da ulaştık zaten. Sizi tanımadığım için sohbetimiz sadece merhabada kaldı ne yazıkki
nasıl yani:44: siz bizi tanımıyorsunuz diye burada bizim kendi tanıdığımız arkadaşlara sohbet etmemizi istemiyormusunuz?
Efsane'nin açmış olduğu bu topikte eskiden beri birbirini tanıyan ve uzun süredir girmeyen arkadaşlar bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bizim jenerasyondan tanıdıklarımızla sohbet etmek, eskileri hatırlamak istiyoruz. Bir kısmına ulaştık. Eğer siz de arkadaşlarınıza ulaşmak istiyorsanız bir topik açabilirsiniz. İstediğiniz arkadaşlarınızla da sohbeti oradan yapabilirsiniz. Ha bizler içinden tanıdığınız varsa buyrun tabiki sohbet edin. Umarım anlaşılır olmuşumdur..
Olsun eskirsin sende:)Ben yeniyim
bişey sorcam
şu profilindeki yıgınla kuşun kalplerin ne anlamı var
ayıca profil fotosu görünmeyenlerinki neden görülmüyo
ayrıca neden onur üyesi seçildin :86::86::86: