- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
ben yıllar önce böyle bir mesaj içeriğinden ötürü uyarı ve ban cezası almıştım. Uyarı da ; sitedeki hiç bir konu sizin şahsınıza ait değildir. Herkese açıktır. herkes katılabilir, gibi birşeydi. sözcüğü sözcüğüna hatırlamasamda içerik böyleydi. yani sizin şuandaki yaptığınız şey uyarı sebebi. ama ben kiblemeyeceğim. yaptığınızı kabalık kabul edip çıkacağım. ancak size tavsiyem konuyu açan arkadaşınızdan rica edin konunun başına "bizim onay verdiklerimiz sohbet edebilir" diye bir uyarı mesajı eklesin.
iyi günler
Amacım sadece arkadaşlarımıza ulaşmak, bu sebeple farklı mesajların topikte bulunmasını istemedim, eskilerden bizi tanıyanlar gelip de bu topik amacından çıkmış deyip gerisin geri çıkmasın diye. Rica ettim sizden ve Fallen arkadaşım beni anladı ve nazik bir cevapla, burdan topiğin amacını aşan sohbetini kesti.
Bu kadar komik bir sebeple beni kiblemek istemeniz beni çok şaşırttı, ama size gülümsüyorum sadece. Kaba olup olmadığımı bilemezsiniz, zira eski KKlı da olsanız beni tanımıyorsunuz. Koskoca sitede yüzlerce topik varken gelip burada şu satırları yazmama sebep oldunuz ya ne diyeyim.
Allah selametlik versin size...