Eski kk lilardan kimler

Arkadaşlar, yanlış anlaşılmamak umuduyla bir ricam var, bu topiğin amacı eskilere ulaşmak, sohbetiniz için başka topik açarsanız çok memnun olurum

Evlenmeden önce nikim yoktu, çünkü o zaman burası da yoktu

Bi ara nikimi değişmiştim, eski nikim snakeeyes'tı

ah espirilerim anlaşılmıyor ohh myy goddd

değişiklik yapılan nick için öylesine bir espiriydi canım

evet hatırladım nikini, yeniside hayırlı olsun

Arkadaşlar, yanlış anlaşılmamak umuduyla bir ricam var, bu topiğin amacı eskilere ulaşmak, sohbetiniz için başka topik açarsanız çok memnun olurum

tabiki canım sohbet topiklerimiz varda daldık kusura bakmayın :)

Ne kadar eskiden bahsediyoruz:)

bişey sorcam
şu profilindeki yıgınla kuşun kalplerin ne anlamı var
ayıca profil fotosu görünmeyenlerinki neden görülmüyo
ayrıca neden onur üyesi seçildin :86::86::86:

eskilere ulaşıp sadece meraba mı diyecektik:26:

Bizim amacımız eskiden tanıdığımız arkadaşlarımızla toplanmak ve burdan sohbet etmek. Bir kısmına da ulaştık zaten. Sizi tanımadığım için sohbetimiz sadece merhabada kaldı ne yazıkki

Son düzenleme:
Bizim amacımız eskiden tanıdığımız arkadaşlarımızla toplanmak ve burdan sohbet etmek. Bir kısmına da ulaştık zaten. Sizi tanımadığım için sohbetimiz sadece merhabada kaldı ne yazıkki

nasıl yani:44: siz bizi tanımıyorsunuz diye burada bizim kendi tanıdığımız arkadaşlara sohbet etmemizi istemiyormusunuz?

nasıl yani:44: siz bizi tanımıyorsunuz diye burada bizim kendi tanıdığımız arkadaşlara sohbet etmemizi istemiyormusunuz?

Efsane'nin açmış olduğu bu topikte eskiden beri birbirini tanıyan ve uzun süredir girmeyen arkadaşlar bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bizim jenerasyondan tanıdıklarımızla sohbet etmek, eskileri hatırlamak istiyoruz. Bir kısmına ulaştık. Eğer siz de arkadaşlarınıza ulaşmak istiyorsanız bir topik açabilirsiniz. İstediğiniz arkadaşlarınızla da sohbeti oradan yapabilirsiniz. Ha bizler içinden tanıdığınız varsa buyrun tabiki sohbet edin. Umarım anlaşılır olmuşumdur..

Canavarrrrr, pm atacaktın senin listedekilere, attın mıııı

ben yıllar önce böyle bir mesaj içeriğinden ötürü uyarı ve ban cezası almıştım. Uyarı da ; sitedeki hiç bir konu sizin şahsınıza ait değildir. Herkese açıktır. herkes katılabilir, gibi birşeydi. sözcüğü sözcüğüna hatırlamasamda içerik böyleydi. yani sizin şuandaki yaptığınız şey uyarı sebebi. ama ben kiblemeyeceğim. yaptığınızı kabalık kabul edip çıkacağım. ancak size tavsiyem konuyu açan arkadaşınızdan rica edin konunun başına "bizim onay verdiklerimiz sohbet edebilir" diye bir uyarı mesajı eklesin.
iyi günler

Olsun eskirsin sende:)
bişey sorcam
şu profilindeki yıgınla kuşun kalplerin ne anlamı var
ayıca profil fotosu görünmeyenlerinki neden görülmüyo
ayrıca neden onur üyesi seçildin :86::86::86:

Kuşlar,kalpler bir nevi sitedeki aktivite.Onur üyesi Kazen in verdiği bir paye(Teşekkür ederim kendisine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…