• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Selam canım herkese selamlar iyi akşamlar, eskileri mumla arar olduk nerde bu hatunlar ? Toplaman iyi oldu ,çoluk çocuğa mı karıştılar benim ki 21 yaşına bastı
Ema1 seni de hatirladim,hosgeldinn:thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ema1,benim büyük de 19da ;) Allah iyi günlerini göstersin ınş ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canım herkese selamlar iyi akşamlar, eskileri mumla arar olduk nerde bu hatunlar ? Toplaman iyi oldu ,çoluk çocuğa mı karıştılar benim ki 21 yaşına bastı

Doğru söylüyorsun ema, eskiden ne güzeldik herkes birbirini bilirdi ve arada saygı vardı. Şimdi bir bakıyorum insanlar birbirini tırmalamak için yer arıyor.

Doğru söylüyorsun ema, eskiden ne güzeldik herkes birbirini bilirdi ve arada saygı vardı. Şimdi bir bakıyorum insanlar birbirini tırmalamak için yer arıyor.

Sen ne diyorsun Kılıçbalığı, o siyaset topiği ne hale gelmiş, oku oku bitiremiyorum. Hakaretler, aşağılamalar, küçük görmeler, dalga geçmeler, banlanmalar. Hatta banlanmayı bile tiye almışlar. Eskiden böyle değildi buralar. Ne olmuş bu insanlara anlamıyorum :50:

Sen ne diyorsun Kılıçbalığı, o siyaset topiği ne hale gelmiş, oku oku bitiremiyorum. Hakaretler, aşağılamalar, küçük görmeler, dalga geçmeler, banlanmalar. Hatta banlanmayı bile tiye almışlar. Eskiden böyle değildi buralar. Ne olmuş bu insanlara anlamıyorum :50:

Ben artık yabancı başlıklara uğramıyorum bile görüyorsun, bakım başlıkları ve kendi başlıklarımla ilgileniyorum hepsi bu. O eski samimiyet, güven kalmadı zaten çoğu insan da hep bu sebeplerden küsüp gitti... Ben bile küsmüştüm ama döndüm sonunda...

Bu forumda siyaset konuşulmazdı eskiden artık serbest mi, çok ilginç...

Ben artık yabancı başlıklara uğramıyorum bile görüyorsun, bakım başlıkları ve kendi başlıklarımla ilgileniyorum hepsi bu. O eski samimiyet, güven kalmadı zaten çoğu insan da hep bu sebeplerden küsüp gitti... Ben bile küsmüştüm ama döndüm sonunda...

Bu forumda siyaset konuşulmazdı eskiden artık serbest mi, çok ilginç...

Eskidenmiş o baksana. Hem de ne serbest! Üyeler konuşup konuşup banı yiyor, cezası bitince de hapisten çıkmış gibi yattım çıktım diyor :50:

Eskidenmiş o baksana. Hem de ne serbest! Üyeler konuşup konuşup banı yiyor, cezası bitince de hapisten çıkmış gibi yattım çıktım diyor :50:

Şaka yapıyorsun :26:

Şu linki banada versene bende bakayım merak ettim :)

Aklı başında sakin sakin yazanlar yanında sürekli ceza kesilenler de var. Cezaları bitince de dönüyorlar. Bir de ceza sistemi değişmiş galiba, artık biraz daha serbestlermiş, o yüzden bir kesim şikayetçi laf atmalar, polemikler, hakaretler artacak diye :26:

Aklı başında sakin sakin yazanlar yanında sürekli ceza kesilenler de var. Cezaları bitince de dönüyorlar. Bir de ceza sistemi değişmiş galiba, artık biraz daha serbestlermiş, o yüzden bir kesim şikayetçi laf atmalar, polemikler, hakaretler artacak diye :26:

Anlaşıldı, yakında eski cowboy filmlerine dönecek burası :43::43::43:

Valla çok fena.. Şu an hızlı hızlı konuyu tarıyorum 78.sayfadayım, dün aktif olan bazı üyeler pasif durumda ve 78.sayfada yine kavga var. Yazık...:26:

Bana sıkıntı geldi 75.sayfada kapattım sayfayı, gerek yok...

Ben varım :) hatırlayan var mı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben varım :) hatırlayan var mı :)

Hoşgeldin Sumak, aynı başlıklarda bulunmuyoruz sanırım o yüzden nickini hatırlamıyorum ama tanıştığıma memnun oldum...

Haklısın, okuyup da şahit olmak bile gereksiz..
Biz de çığıralım biraz, eski KKlılardan kimler kaldıııı :27::27::27:

Kesinlikle...

Gercı ben bı sene fılan mısafır takıldım :) yıne de eskı sayılırım hepsinizi hatırladım :)

Olsun sorun degıl ama Ben senı hatırlıyorum :) karıstırmıyorsam. bı ara kardesın ıle kullanıyorsunuz profılı sanırım :)

Back