Aleyküm selam benzinsiz çakmakHakikaten yahu sizin gibileri az uyutup şaka yapmamıştık gazete için :))
KK'dan koptuktan sonra ara ara sırf senin hatrını sormak için girerdim Mune ablam. Önce canavarın mesajı sonra Kazen'in maili ile tekrar giriş yaptık uzun zaman sonra.
Tekrar selamlar herkese.
Canım, merhabainsan gelmeden bi islik calar :yumruklamasmayli:
herkese merhabalar :)
Merhaba eskilerne hoş sizleri görmek, sanki ilk defa üye olmuşum gibi hissettim kendimi. Kimler gelmiş , kimler geçmiş KK evimizden, kocaman kucaklıyor ve öpüyorum hepinizi. Buluşmamızı pastayla kutlayalım:))
Eki Görüntüle 1097747
Cunku ben hala yastayim uzun bi surede yasta olucam
nur1835
Hayırdır şeker kız:44:
Öle canım amin.Allah topraklarını bol etsinHerhalde faciadan dolayı..Hiç elim tuşlara gitmedi benim de elifim. Oysa yazmak, acıyı paylaşmak, dua ve temennilerde bulunmak gerekirdi ama canım pek sıkkındı. Allah ölenlere gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Ne yapalım hayat devam ediyor...
Günaydın gençler.
Ülkemiz zor günler geçiriyor ve benim de içim her Türk vatandaşı gibi hala buruk.Elbette ki hayat devam ediyor; ama hiç bir şey eskisi gibi değil. Güneş bazı evlere doğmuyor henüz. Acılar taze...
Son zamanlardaki çocuk ölümleri de cabası. Daha dün bir fidan daha uçtu gitti bu dünyadan. Allah ailesine sabır versin.
Dileğim ve duam, yaradanımızın bizi bir daha böyle acılarla sınamaması.
Canımın içisi:)ölümün dışısı
Sabahın bu vaktinde uyumadınmıÖlümün dışısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımın içisi:)ölümün dışısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?