• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

ben eski sayılır mıyım aceba? Yıllardır buradayım,pek kimseyi bilmem,muhtemelen kimse de beni bilmez

O gunlerden bu gunlere degisen sey hayatima daha da anlam katan kkdaslarimin hala hayatimda olmasi ❤degismeyen sey ise benim bu siteye olan sevgim ❤hee birde haala hamile degilim :49::emir_bebek::24:

O gunlerden bu gunlere degisen sey hayatima daha da anlam katan kkdaslarimin hala hayatimda olmasi ❤degismeyen sey ise benim bu siteye olan sevgim ❤hee birde haala hamile degilim :49::emir_bebek::24:

Aynı cancan:)Değişmeyen şey benim bu siteye olan sevgim.İnş kısa zamanda hamiş olursun sende:):54:

Nasilsin elifim :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldiniz:16:

Anuşka, Güneş55, KılıçBalığı, Hülya, Nazlı, talin, canavar, sergü, pegasus, samyeli, seyda, Krdi... İsimlerini yazamadığım herkes tekrar hoşgeldiniz siteye:42:

Nilbera evlenmişsin:53: oğlunu Allah bağışlasın:nazar:

Halley, Kakule, Bir_Sen, 1Kumtanesi, 1BukeT, mimi45, Ayn, olilya ve birçok eski arkadaşında aramızda olmasını isterdim.

Sizleri yeniden burda görmek güzel:46::46:

Sevgili mune ben mimi45 hepinizi cok özledim :21::21:

Back