• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Hakikaten yahu sizin gibileri az uyutup şaka yapmamıştık gazete için :))

KK'dan koptuktan sonra ara ara sırf senin hatrını sormak için girerdim Mune ablam. Önce canavarın mesajı sonra Kazen'in maili ile tekrar giriş yaptık uzun zaman sonra.

Tekrar selamlar herkese.
Aleyküm selam benzinsiz çakmak:27:
insan gelmeden bi islik calar :yumruklamasmayli:

herkese merhabalar :)
Canım, merhaba:38:
Merhaba eskiler:kkk: ne hoş sizleri görmek, sanki ilk defa üye olmuşum gibi hissettim kendimi. Kimler gelmiş , kimler geçmiş KK evimizden, kocaman kucaklıyor ve öpüyorum hepinizi. Buluşmamızı pastayla kutlayalım:))

Eki Görüntüle 1097747

Merhaba KK'nın en kibar üyesi:17:

Hayırdır şeker kız:44:

Herhalde faciadan dolayı..Hiç elim tuşlara gitmedi benim de elifim. Oysa yazmak, acıyı paylaşmak, dua ve temennilerde bulunmak gerekirdi ama canım pek sıkkındı. Allah ölenlere gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Ne yapalım hayat devam ediyor...

bende eskilerdenim ama sohbetlere ben dahil olamıyorum..ara böyle konulara CEEE deyip oyana dalıyorum :)))

Herhalde faciadan dolayı..Hiç elim tuşlara gitmedi benim de elifim. Oysa yazmak, acıyı paylaşmak, dua ve temennilerde bulunmak gerekirdi ama canım pek sıkkındı. Allah ölenlere gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Ne yapalım hayat devam ediyor...
Öle canım amin.Allah topraklarını bol etsin:14:

Günaydın gençler. :16:
Ülkemiz zor günler geçiriyor ve benim de içim her Türk vatandaşı gibi hala buruk.:72: Elbette ki hayat devam ediyor; ama hiç bir şey eskisi gibi değil. Güneş bazı evlere doğmuyor henüz. Acılar taze...
Son zamanlardaki çocuk ölümleri de cabası. Daha dün bir fidan daha uçtu gitti bu dünyadan. Allah ailesine sabır versin.:43:
Dileğim ve duam, yaradanımızın bizi bir daha böyle acılarla sınamaması.

Günaydın gençler. :16:
Ülkemiz zor günler geçiriyor ve benim de içim her Türk vatandaşı gibi hala buruk.:72: Elbette ki hayat devam ediyor; ama hiç bir şey eskisi gibi değil. Güneş bazı evlere doğmuyor henüz. Acılar taze...
Son zamanlardaki çocuk ölümleri de cabası. Daha dün bir fidan daha uçtu gitti bu dünyadan. Allah ailesine sabır versin.:43:
Dileğim ve duam, yaradanımızın bizi bir daha böyle acılarla sınamaması.

:( o evlere gunes girer mi bilemem ama o yetim cocuklarin napilirsa yapilsin sonmus isiklari bir daha yanmiycak hep eksik hep yarim kalicaklar. Insan kendi yasayinca ancak anlayabiliyor ve hissedebiliyor. :( hicbiri cikmiyor aklimdan durup durup onlar icin agliyorum. Cunku onlar suan farkinda degiller zaman gectikce alevlenicek iclerindeki yangin sonra kor olucak ve en cok o kor yakicak sizlaticak izler birakicak. Biri baba diye seslendiginde kaniycak tekrar ve tekrar. Hicbise hickimse bu boslugu dolduramiycak.

Bunlari dusundukce hem cok uzuluyorum hemde cok kiziyorum. Hickimsenin ama hic kimsenin birinin hayatini elinden almaya hakki yok olmamali. hickimse bi cocugu yetim birakma hakkina sahip olamaz olmamali. Olanda cezasini cekmeli mutlaka cekmeli. En ufak bir kusuru olanda buna dahil.

nur1835

Back