Eski kk lilardan kimler

smeagol ablam sen naptın yaa.

Nerden buldun bunu. Arşivleri mi karıştırıyon. bak o zamandan sonra sildirmişim ben nikimi 21. sayfadaki EU1 benmişim

Ne yazmışım ama yaa

Valla karıştırıyorum be nur Eskilerin tadı başkaydı. Herkesi tanıyorduk az çok. Çeti, radyoyu hiç unutamıyorum

SonYaprak, Nar, Jazira, celebrian, Travian,Tulp, Zeren, Delphin, Şila, buzdevri, graf

Ayy nur jazim nerelerde acabaaa :26: Şilanın o zamanlar sorunları vardı diye biliyorum, snra kayboldu gitti...:26:

Nasilsiniz epeydir aranizda degilldim gordumki topigimiz super ilerlemis ,,,katkida bulunan arkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum ♡♡♡♥♥♥

Rica ederizz

İyi halt ettin nan az kaldı ağlıyodum okurken o günlere gittim geldim. Şu moddan bi çıkim sana bunun hesabını soracam

I love Bonus

Hıııığğğhağğğhağğğğ Ağla sana mendil veririm nan Moduna girdiğim

Gülmekmi ağlamakmı bilemedim yani o yazdığın her neyse artık

I love Bonus

Nihahaha ya noldu :) kız fatoş vardı bide sohbette hatırladınmı menekşe abla vardı

I love Bonus

Ah hatırlamam mı, fatoşla msnden de uzun süre görüştük, şimdilerde yok oldu
Menekşeyle hala görüşüyorum, skypedan, gayet iyi

Ah hatırlamam mı, fatoşla msnden de uzun süre görüştük, şimdilerde yok oldu
Menekşeyle hala görüşüyorum, skypedan, gayet iyi

Yaa selam söyle ablama oğulları vardı diye hatırlıyorum gelin neyin aldımı

I love Bonus

Yaa selam söyle ablama oğulları vardı diye hatırlıyorum gelin neyin aldımı

I love Bonus

Gelin daha yok, büyük oğlan çalışıyor, okumadı. Ortanca okuyor, Mıstık da okula başladı o günden bugüne, aleykümüsselam söylerim tabi

Gunumuz kara icim agliyor cok uzgunum cok hayatini kaybeden iscilerimize allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun rabbim yakinlarina sabir versin yarali iscilerimize acil sifalar diliyorum turkiyemin basi sagolsun.

Ölenlere rahmet,mahsur kalanlara sağ salim ulaşma,yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Acımız çok büyük Allah sabır versin hemşerilerime ve tüm türkiye ye 😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başımız sağolsun rabbim mekanlarını cennet eylesin yakınlarına sabır versin çok zor çok ve dilerim ki bu son olsun

Allah sabır versin (gerçi bunun sabrı pek mümkün değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…