• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

smeagol ablam sen naptın yaa.

Nerden buldun bunu. Arşivleri mi karıştırıyon. bak o zamandan sonra sildirmişim ben nikimi 21. sayfadaki EU1 benmişim :1::1::1:

Ne yazmışım ama yaa

Valla karıştırıyorum be nur :31: Eskilerin tadı başkaydı. Herkesi tanıyorduk az çok. Çeti, radyoyu hiç unutamıyorum :16:

SonYaprak, Nar, Jazira, celebrian, Travian,Tulp, Zeren, Delphin, Şila, buzdevri, graf

Ayy nur jazim nerelerde acabaaa :26: Şilanın o zamanlar sorunları vardı diye biliyorum, snra kayboldu gitti...:26:

Nasilsiniz epeydir aranizda degilldim gordumki topigimiz super ilerlemis ,,,katkida bulunan arkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum ♡♡♡♥♥♥

Rica ederizz :42:

İyi halt ettin nan az kaldı ağlıyodum okurken o günlere gittim geldim. Şu moddan bi çıkim sana bunun hesabını soracam

I love Bonus

Hıııığğğhağğğhağğğğ :27: Ağla sana mendil veririm nan :52: Moduna girdiğim :52:

Valla karıştırıyorum be nur :31: Eskilerin tadı başkaydı. Herkesi tanıyorduk az çok. Çeti, radyoyu hiç unutamıyorum :16:

Ayy nur jazim nerelerde acabaaa :26: Şilanın o zamanlar sorunları vardı diye biliyorum, snra kayboldu gitti...:26:
Hıııığğğhağğğhağğğğ :27: Ağla sana mendil veririm nan :52: Moduna girdiğim :52:

Gülmekmi ağlamakmı bilemedim yani o yazdığın her neyse artık :37:

I love Bonus

Nihahaha ya noldu :) kız fatoş vardı bide sohbette hatırladınmı menekşe abla vardı

I love Bonus

Ah hatırlamam mı, fatoşla msnden de uzun süre görüştük, şimdilerde yok oldu :31:
Menekşeyle hala görüşüyorum, skypedan, gayet iyi :31:

Ah hatırlamam mı, fatoşla msnden de uzun süre görüştük, şimdilerde yok oldu :31:
Menekşeyle hala görüşüyorum, skypedan, gayet iyi :31:

Yaa selam söyle ablama oğulları vardı diye hatırlıyorum gelin neyin aldımı :37:

I love Bonus

Yaa selam söyle ablama oğulları vardı diye hatırlıyorum gelin neyin aldımı :37:

I love Bonus

Gelin daha yok, büyük oğlan çalışıyor, okumadı. Ortanca okuyor, Mıstık da okula başladı o günden bugüne, aleykümüsselam söylerim tabi :31:

Gunumuz kara icim agliyor cok uzgunum cok hayatini kaybeden iscilerimize allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun rabbim yakinlarina sabir versin yarali iscilerimize acil sifalar diliyorum turkiyemin basi sagolsun.:43:

Ölenlere rahmet,mahsur kalanlara sağ salim ulaşma,yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

başımız sağolsun rabbim mekanlarını cennet eylesin yakınlarına sabır versin çok zor çok ve dilerim ki bu son olsun:(

Allah sabır versin :( (gerçi bunun sabrı pek mümkün değil sanırım :( :(

Back