Eski kk lilardan kimler

dinazorlar buluşması beni de heyecanlandırdı :) çok uzun zaman olmuş siteye uğramayalı hepiniz çok özledim aslında sosyal medyadan takip etsek de birbirimizi hiç biri buranın yerini tutamaz.

Bende epey eski sayılırım. Ne fırtınalar estirdik bee...
Ama son 2 senedir pek aktif değilim maalesef. Bakalım çıkacak mı beni hatırlayan :)

ben de eskiyim. kısa bir zaman önce kullanıcı adımı değiştirdim. (eskisi micra'ydı).

ben pek bir eskiyim heralde kimseleri tanıyamadım

bende varim :) eski nick MooN :)

merhaba
beni hatırlayan var mı
ahh eski günler ahhh
mail i görünce
cee demek istedim

dinazorlar buluşması beni de heyecanlandırdı :) çok uzun zaman olmuş siteye uğramayalı hepiniz çok özledim aslında sosyal medyadan takip etsek de birbirimizi hiç biri buranın yerini tutamaz.

Sel, micra, pamukşeker, moon, smhsmh, esyn, beyaz toprak, lepi, chatlak hepinizi hatırladım. Eski nikim snakeeyes, hoşgeldiniz :hey:

Elifim aşkperisiyle tanışmıştım bir bakırköy buluşmasında. Ama bahsettiğin buluşma değildi benim katıldığım

hatta oyşıııın :))
evlendim, kendisinden gebeyim şu anda

hamilelik için kullandığım ilaçla ilgili bilgi almak için üye olup bir daha bırakamadığım canım sitemm eski miyim nerdeyse 20 aylık ikinci oğluşum olduğuna göre eskiyim demekk kii(böyle de tuhaf oldu amma neysee )tüm kk daşlarıma kucak dolusu sevgilerr

Merhaba kızlar uzun zamandır gerçekten yazmıyodum valla ne zamandır üyeyim bilmiyorum hatırlamıyorum bile ))

Erkek infertilitesini araştırmak için birbirimize destek olalım diye üye olmuştum o gün bugün burdayım çok şükür 2.bebeme hamileyim hatırladığım bisürü kişi oldu ne güzel herkese kocaman sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…