Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben de buradayım
Amaan kimler gelmiş kimler gelmiş:).Ben tel no nu kaybettim:)Kipa nın orda 10 dk görüşmüşdük bi hani
Günaydın arkadaşlar. Ben forumlarda çok aktif olarak yer almasam da çoğunuzu hatırlıyorum. Kazen'in deyimiyle dinozor olmak kolay değil tabii.
Bende epey eski sayılırım. Ne fırtınalar estirdik bee...
Ama son 2 senedir pek aktif değilim maalesef. Bakalım çıkacak mı beni hatırlayan :)
ben de eskiyim. kısa bir zaman önce kullanıcı adımı değiştirdim. (eskisi micra'ydı).
ben pek bir eskiyim heralde kimseleri tanıyamadım
bende varim :) eski nick MooN :)
merhaba
beni hatırlayan var mı
ahh eski günler ahhh
mail i görünce
cee demek istedim
Selam Dinozorlar toplanıyor dediler geldim üşenmedim konuyla ilgili 81 sayfayı da okudum, pek çoğunuzu hatırladım bir ara tiryakisiydim KK'nın, işyerinden gizli gizli oyun oynamalar, Günlük'e içimi dökmeler,Bir Derdim Var'da enteresan konuları takip etmeler ne zaman ki Facebook çıktı KK'dan uzaklaşmama neden oldu, burada güzel dostluklarım oldu Facebook'dan irtibatımız koparmadık oradan devam ediyoruz Ama ne zaman başım sıkışsa KK'ya bakmadan geçemiyorum İyi KK var
iyi geceler hanımlar kambersiz düğün olurmu olmaz tabiki sizlerle olan eski sohbetleri konuları çook ama çok çok özledim bende, ana sayfadaki sohbet bölümünü replerimi ve daha bir çok şey hepinize kucak dolusu selamlar
ben de varım eskilerden:)
buraya ilk uye olduğumda daha üni de öğrenciydim mezun oldum işe girdim evlendim :) çoluk çocuğa karıştık sonunda bizde...
zaman su gibi akıp gidior artık giremiyorum pek fazla ama eskiden yazardım zaman oldukça hey gidi hey
dinazorlar buluşması beni de heyecanlandırdı :) çok uzun zaman olmuş siteye uğramayalı hepiniz çok özledim aslında sosyal medyadan takip etsek de birbirimizi hiç biri buranın yerini tutamaz.
Aklıma geldi.Aşkperisi vardı hani buluşma yaparlardı İstanbul da, ve buluşma için tabiki burada yazışılırdı.Bir erkek üye vardı sanırım ki buluşmalara çaktırmadan katılmış,ayrı bir masada uzakdan izlemiş sanırımki bir tip dikkatlerini çekmiş bir kaç kere çevrede olan,resmini koymuşlardı muhtemel sapığımız diye
Samyeli abla sen misin
nur1835
Ben hatırlıyorum seni. Profil resmini hep çok sevmiştim :)
senide hatırlıyorum.
diğer arkadaşlar gibi bende fotolardan hatırlıyorum. Eşiniz askerdi sanırım, ordu evinde mi olmuştu düğününüz. Ozamanlar ben bekardım ve izmite evlenecektim sizde izmitte yaşıyordunuz sanırım.
MooN hatırlıyorum evet :)
Nickin mi değişti senin yaww, duygu çıkmazımıydı acaba...
ah ah özlüyorum o günleri Oşınım :) Böyle derdik sana :) Eblendin mi uzatmalı sevgilinle :)
Aaa ben hatırlamıyorum bak :) Yapmışsımdır ama bi kaç polemiğe karıştığım dogrudur. :)
Sel, micra, pamukşeker, moon, smhsmh, esyn, beyaz toprak, lepi, chatlak hepinizi hatırladım. Eski nikim snakeeyes, hoşgeldiniz :hey:
[/QUOTE
her bir eski üyeyi daha doğrusu antikayı burda görmek mutlu ediyor insanı duygulandırıyor ve hatırlanmakta tabiki, eski nickini söylemesende avatarın yeterli canım seni hatıralamak için:))
vay benim hemşerim topik arkadaşım da gelmiş:))hamilelik için kullandığım ilaçla ilgili bilgi almak için üye olup bir daha bırakamadığım canım sitemm eski miyim nerdeyse 20 aylık ikinci oğluşum olduğuna göre eskiyim demekk kii(böyle de tuhaf oldu amma neysee )tüm kk daşlarıma kucak dolusu sevgilerr
Günaydın,mutlu sabahlar herkese.