• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

benım msn ıptal..yanı şifreyı hatırlayamıyorum..bu yuzden gelen hıc bır konuyu okuyamadım..
yenı bır adres yazacagım:)

😘 Ne güzel günlerdi kızım 4 buçuk yaşında nasıll cimcime anlatamam:))Oğlumda liseye gecti güzel bir okulu kazandı hazırlık okuyor ..Şükür bugünlere ikiside iyi 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah ikisine de Allah çocuklarımızın güzel günlerini göstersin inşallah :16:

merhaba
beni hatırlayan var mı
ahh eski günler ahhh
mail i görünce
cee demek istedim
Ben hatırlıyorum seni. Profil resmini hep çok sevmiştim :)
eskilerden ben de varım :27: ama sizi çıkaramadım :34:
senide hatırlıyorum.
sen beni hatırlamıyormusun yoksaaa elif hanımm :22:
dur bulıyımda ekliyim tozlu raflardan bulabilirsem tabii :27:
diğer arkadaşlar gibi bende fotolardan hatırlıyorum. Eşiniz askerdi sanırım, ordu evinde mi olmuştu düğününüz. Ozamanlar ben bekardım ve izmite evlenecektim sizde izmitte yaşıyordunuz sanırım.
bende varim :) eski nick MooN :)
MooN hatırlıyorum evet :)
evet eveet buluşmuştuk bende hatırlıyorum :) konyadaydım o zamanlar evlendim ankaraya 2008 de geldim :)
Nickin mi değişti senin yaww, duygu çıkmazımıydı acaba...
ne geyikler ne geyikler çevirirdik valla, ben de hatırlıyom seni guzum:54:
ah ah özlüyorum o günleri Oşınım :) Böyle derdik sana :) Eblendin mi uzatmalı sevgilinle :)
Çok iyi hatırlıyorum sizi:)Forumda polemik olup kendinize sohbet başlığı açmıştınız.

Aaa ben hatırlamıyorum bak :) Yapmışsımdır ama bi kaç polemiğe karıştığım dogrudur. :)

Ben hatırlıyorum seni. Profil resmini hep çok sevmiştim :)

senide hatırlıyorum.

diğer arkadaşlar gibi bende fotolardan hatırlıyorum. Eşiniz askerdi sanırım, ordu evinde mi olmuştu düğününüz. Ozamanlar ben bekardım ve izmite evlenecektim sizde izmitte yaşıyordunuz sanırım.

MooN hatırlıyorum evet :)

Nickin mi değişti senin yaww, duygu çıkmazımıydı acaba...

ah ah özlüyorum o günleri Oşınım :) Böyle derdik sana :) Eblendin mi uzatmalı sevgilinle :)

Aaa ben hatırlamıyorum bak :) Yapmışsımdır ama bi kaç polemiğe karıştığım dogrudur. :)

evet canım doğru hatırlıyorsun :16: şimdide karadeniz ereğilideyiz. hey gidi günler hey.

ben de varım eskilerden:)
buraya ilk uye olduğumda daha üni de öğrenciydim mezun oldum işe girdim evlendim :) çoluk çocuğa karıştık sonunda bizde...
zaman su gibi akıp gidior artık giremiyorum pek fazla ama eskiden yazardım zaman oldukça hey gidi hey

bende eski sayilirim.. ne güzel Zaman gecirdik Burda hey allahim

Günaydın arkadaşlar. Ben forumlarda çok aktif olarak yer almasam da çoğunuzu hatırlıyorum. Kazen'in deyimiyle dinozor olmak kolay değil tabii. :52:

Di mi... Özledim eski günleri, aynı tadı yakalayabilir miyiz bilmiyorum.
Bende seni unutmadım sarışın hatun :) Evlendin mi naptın

yok. hala müzmin bekarım:)..girdikçe eski tadı yakalabiliyorsun. yeni arkadaşlarla tanışıyorsun çünkü...

Son düzenleme:
ben de varım eskilerden:)
buraya ilk uye olduğumda daha üni de öğrenciydim mezun oldum işe girdim evlendim :) çoluk çocuğa karıştık sonunda bizde...
zaman su gibi akıp gidior artık giremiyorum pek fazla ama eskiden yazardım zaman oldukça hey gidi hey

Ve biz tanıştık:).Çokda sevdim seni:)

Back