• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Manoşum çalışmaya devam mı:).Ben sanırım bir kaç kere msn den yazdım cevap gelmedi yada tele mesaj attım falan.Şimdi ne şekilde irtibat sağlamaya çalıştığımıda unuttum:):17:

bu elif bizim elif mi ;) :16::16::16::16:

Aklıma geldi.Aşkperisi vardı hani buluşma yaparlardı İstanbul da, ve buluşma için tabiki burada yazışılırdı.Bir erkek üye vardı sanırım ki buluşmalara çaktırmadan katılmış,ayrı bir masada uzakdan izlemiş sanırımki bir tip dikkatlerini çekmiş bir kaç kere çevrede olan,resmini koymuşlardı muhtemel sapığımız diye

Selam :70: Dinozorlar toplanıyor dediler geldim :ssz: üşenmedim konuyla ilgili 81 sayfayı da okudum, pek çoğunuzu hatırladım :3: bir ara tiryakisiydim KK'nın, işyerinden gizli gizli oyun oynamalar, Günlük'e içimi dökmeler,Bir Derdim Var'da enteresan konuları takip etmeler:ssz: ne zaman ki Facebook çıktı KK'dan uzaklaşmama neden oldu, burada güzel dostluklarım oldu Facebook'dan irtibatımız koparmadık oradan devam ediyoruz :7: Ama ne zaman başım sıkışsa KK'ya bakmadan geçemiyorum:ssz: İyi KK var :kkk:

Hosgeldin nick hic yabanci degil ❤️👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin nick hic yabanci degil ❤️👍

Ben seni hatırlıyorum Nazlıcığım, izmirli olduğunu biliyorum kızının doğduğunu hatırlıyorum oğlunun sünnet düğünü fotoğraflarını hatırlıyorum :6:

Ben seni hatırlıyorum Nazlıcığım, izmirli olduğunu biliyorum kızının doğduğunu hatırlıyorum oğlunun sünnet düğünü fotoğraflarını hatırlıyorum :6:

😘 Ne güzel günlerdi kızım 4 buçuk yaşında nasıll cimcime anlatamam:))Oğlumda liseye gecti güzel bir okulu kazandı hazırlık okuyor ..Şükür bugünlere ikiside iyi 🙏

Back