gel öpüşek bacım yaBucucum düğün fotolarını görünce hatırladım
deneme bir kihttp://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions
Kullanıcı Font Size yazan yerden ayarlayablirsin cancan
Çokgüzel anılar canlandı bu konuyla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gel öpüşek bacım ya
deneme bir kioldumu kigörcez
aynen canım ya
😘 Ne güzel günlerdi kızım 4 buçuk yaşında nasıll cimcime anlatamam:))Oğlumda liseye gecti güzel bir okulu kazandı hazırlık okuyor ..Şükür bugünlere ikiside iyi 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hatırlıyorum seni. Profil resmini hep çok sevmiştim :)merhaba
beni hatırlayan var mı
ahh eski günler ahhh
mail i görünce
cee demek istedim
senide hatırlıyorum.eskilerden ben de varımama sizi çıkaramadım
diğer arkadaşlar gibi bende fotolardan hatırlıyorum. Eşiniz askerdi sanırım, ordu evinde mi olmuştu düğününüz. Ozamanlar ben bekardım ve izmite evlenecektim sizde izmitte yaşıyordunuz sanırım.sen beni hatırlamıyormusun yoksaaa elif hanımm
dur bulıyımda ekliyim tozlu raflardan bulabilirsem tabii
MooN hatırlıyorum evet :)bende varim :) eski nick MooN :)
Nickin mi değişti senin yaww, duygu çıkmazımıydı acaba...evet eveet buluşmuştuk bende hatırlıyorum :) konyadaydım o zamanlar evlendim ankaraya 2008 de geldim :)
ah ah özlüyorum o günleri Oşınım :) Böyle derdik sana :) Eblendin mi uzatmalı sevgilinle :)ne geyikler ne geyikler çevirirdik valla, ben de hatırlıyom seni guzum
Çok iyi hatırlıyorum sizi:)Forumda polemik olup kendinize sohbet başlığı açmıştınız.
ben il günden beri aynı kimlikle hep varım
13 mart 2007 uyelik tarihim :)) cok eski sayilirmiyim :)
Ben hatırlıyorum seni. Profil resmini hep çok sevmiştim :)
senide hatırlıyorum.
diğer arkadaşlar gibi bende fotolardan hatırlıyorum. Eşiniz askerdi sanırım, ordu evinde mi olmuştu düğününüz. Ozamanlar ben bekardım ve izmite evlenecektim sizde izmitte yaşıyordunuz sanırım.
MooN hatırlıyorum evet :)
Nickin mi değişti senin yaww, duygu çıkmazımıydı acaba...
ah ah özlüyorum o günleri Oşınım :) Böyle derdik sana :) Eblendin mi uzatmalı sevgilinle :)
Aaa ben hatırlamıyorum bak :) Yapmışsımdır ama bi kaç polemiğe karıştığım dogrudur. :)
benım msn ıptal..yanı şifreyı hatırlayamıyorum..bu yuzden gelen hıc bır konuyu okuyamadım..
yenı bır adres yazacagım:)
Canlarım benim, sizi çok özledim ama eskisi gibi becerebilecek miyim burada olmayı bilmiyorum
Di mi... Özledim eski günleri, aynı tadı yakalayabilir miyiz bilmiyorum.
Bende seni unutmadım sarışın hatun :) Evlendin mi naptın
günaydın anuşkacığım..Günaydın arkadaşlar. Ben forumlarda çok aktif olarak yer almasam da çoğunuzu hatırlıyorum. Kazen'in deyimiyle dinozor olmak kolay değil tabii.
ben de varım eskilerden:)
buraya ilk uye olduğumda daha üni de öğrenciydim mezun oldum işe girdim evlendim :) çoluk çocuğa karıştık sonunda bizde...
zaman su gibi akıp gidior artık giremiyorum pek fazla ama eskiden yazardım zaman oldukça hey gidi hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?