- 11 Kasım 2014
- 114
- 46
- 98
- 30
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Fuckbuddy iliskiye normal bakan bir insanla birliktesiniz ve sadece bi begeni yuzunden mi bu tavir??
Ayrica siz nerden biliyorsunuz kizin sevgilinizin fuckbuddysi oldugunu??
Sadece tahminle mi fuckbuddysi oldugunu dusunuyorsun??Kız başka nesi olabilir ki? Sevgilisi olsa beğenmez herhalde fotoğrafımızı. Önceden mesajlarını okumuştum ondan biliyorum
gördüm onu Masumlar yazmışSiz degil yav arkadasin birisi cahiller manasinda yorum yapmış alinti yapmadım
Büyük ihtimalle eski ama tam emin değilim zaten bu yüzden de engellemesini istemiştim. kız başka şehirde yaşıyor sık sık görüşebildiklerini sanmıyorumEski olduğuna emin misin? sen buradasın, adam orada, hala devam ediyor olmasın...
depim sence ? adamın bir yatak arkadaşı olmuş bundan sonra da olabilir demek ki.sonucta onlar için çok olağan bu.Eski olduğuna emin misin? sen buradasın, adam orada, hala devam ediyor olmasın...
Partilerde arkadaş ortamlarında tanışıyorlar işte..Konuyu dagitmak istemem ama birazcık kulturlensem de fena olmaz hanisimdi bu fuckbuddy denilen sahisi nerden buluyorlar? Faceden arkadas olmasaydi denilmiş ya ondan soruyorum. Sosyal medyadan değilse nerden iletişim kuruluyor?
Bana asla beni aldatamayacağını aldatırsa kendisini çok suçlu hissedip itiraf edeceğini söylemişti.depim sence ? adamın bir yatak arkadaşı olmuş bundan sonra da olabilir demek ki.sonucta onlar için çok olağan bu.
Bana asla beni aldatamayacağını aldatırsa kendisini çok suçlu hissedip itiraf edeceğini söylemişti.
Öyle mi? buna inanmamani tavsiye ederim. ben o kız ile aldatıyor diyemem ancak bu adamın cinselliğe bakışı belliBana asla beni aldatamayacağını aldatırsa kendisini çok suçlu hissedip itiraf edeceğini söylemişti.
E yani partide tanisip sadece seviselim diye anlasma mi yapıyorlar? Cidden meraktan soruyorum cahilligime verin
Şimdi sana da ay ne ka masum diyecek biriE yani partide tanisip sadece seviselim diye anlasma mi yapıyorlar? Cidden meraktan soruyorum cahilligime verin
Neyyy
duymayaydi kukaklarim okumayaydi gözlerim
aman ayrilmislar iyi olmuş sonuçta adam yabancı hayatı bu şekilde ve bizim kız bunu kabul etmiş sırf fotoyu beğendi diye olay çıkarmak sacma
oran konusunda emin olamiyorum çünkü daha önce bu tarz konularda aman bakir erkek mi olur yapsın tabi deneyimli olsun diyen hatunlar çoktu.Evet bu yönden hiç düşünmemiştim bence de sadece cinseellik açısından duygusal bi bağ olmadan bi kızla beraber olup bu durum bitmiş bile olsa öncedenn bunu yapan birini kabul edip kız fotoğraflarını beğendi diye ayrılması da cidden garip yani .
Zaten türk kadınlarının % 80 90 ı bence bi kadınla duygusal bağ olmadan sırf cinsellik için arkadaşlık kuran erkeklerle beraber olmak istemezler herhalde yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?