- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- 823
- Konu Sahibi unejeunefille
-
fuckbuddy ne ola ki çok cahilim ben
evet sevgilin doğru söylemiş ayrılmaniz iyi olmuş belli ki güvenmiyorsun.
Başlığa olan şeyi yazdım. Sadece yatmak için buluşan kimselere fuckbuddy denir yani yumuşatamam. Aslında güveniyorum ona ama o kızı engellenmesi beni çok üzdü. O kız bile benden değerliymiş demek dedim
Sen bu terimi ekşi de arattır gülmekten yarılırsın
Yalnız konuyu açan Türk sevgilisi Fransa da yaşıyor Fransızcasını yazaydı iyiydi
Bende ilk ogrendigimde ayni bu tepkiyi vermistimNeyyy
duymayaydi kukaklarim okumayaydi gözlerim
aman ayrilmislar iyi olmuş sonuçta adam yabancı hayatı bu şekilde ve bizim kız bunu kabul etmiş sırf fotoyu beğendi diye olay çıkarmak sacma
Hayır FransızMerak ettim, sevgilin Türk müydü?
Fransizcasi yok Polyanna, fuckbuddy her kultur ve dilde fuckbuddy
Bence başlığı değiştir 10 kişiden 6 si benim gibi o ne ki diye soracak
Ben kızla facebookta arkadaş olduklarını önceden biliyordum ama sorun etmemiştim. Çok kıskanç biri değilim. Ama kızın fotoğrafımızı beğenmesini çok manidar buldum ve ilişkimize tehdit olarak gördüm. Bu yüzden engellemesine istemiştimsenin yerinde olsam farklı davranabilir miydim bilmiyorum ama yabancı erkeklerin pek bu tür kıskançlıklara gelebileceğini düşünmüyorum.
Hahhaaha biz Türklerin ilk öğrendiği ve yabancilarada ilk öğrettiği küfürSormakla kalmayacak "F***..." ı gören topikten içeri dalacak
canım ben seviyorsam kıskanırım ama şu bir gerçekki bir insanı sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla o seni aldatacaksa her halukarda aldatır. ayrıca bu şekilde kısıtlanmakta sıkar aldatacağı yoksa bile aldatmaya meyli artar.Ben kızla facebookta arkadaş olduklarını önceden biliyordum ama sorun etmemiştim. Çok kıskanç biri değilim. Ama kızın fotoğrafımızı beğenmesini çok manidar buldum ve ilişkimize tehdit olarak gördüm. Bu yüzden engellemesine istemiştim
Nasıl yani bilmiyoruz diye mi cahilmisiz? ben ilk msjinda cahilim bu konuda yazdım ki o bir espiriydi. bu muymus cahilligin ölçüsü?Bide cahil diye yazanlar var. Konu basliginın anlamini öğrenince bu konuda cahil kalmayı tercih ederim heralde sürekli böyle başlıklı konu olmuyo nerden bilelim anlamini
Evet haklısınız aslında.. Onu biraz bunaltmış olabilirim. Sorun şu ki, onu seviyorum, ayrılmak istemiyordum şuan onun geri adım atmasını istiyorum. Ama hala bir adım atmadıcanım ben seviyorsam kıskanırım ama şu bir gerçekki bir insanı sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla o seni aldatacaksa her halukarda aldatır. ayrıca bu şekilde kısıtlanmakta sıkar aldatacağı yoksa bile aldatmaya meyli artar.
Arkadasin birisi cahiller manasinda yorum yapmış alinti yapmadım bende cahil olalim bu konuda diye yazdımNasıl yani bilmiyoruz diye mi cahilmisiz? ben ilk msjinda cahilim bu konuda yazdım ki o bir espiriydi. bu muymus cahilligin ölçüsü?
adım atması konusunda bir fikrim yok canım ama inşallah hakkında hayırlısı olurEvet haklısınız aslında.. Onu biraz bunaltmış olabilirim. Sorun şu ki, onu seviyorum, ayrılmak istemiyordum şuan onun geri adım atmasını istiyorum. Ama hala bir adım atmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?