- Konu Sahibi unejeunefille
-
Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim.
senin yerinde olsam farklı davranabilir miydim bilmiyorum ama yabancı erkeklerin pek bu tür kıskançlıklara gelebileceğini düşünmüyorum.Merhabalar,
Sevgilimin benle tanışmadan önce zaman zaman buluşup birlikte olduğu kız facebook ta ikimizin resmini beğendi.(sevgilim fransiz Lille'de yaşıyor kız başka şehirde okuyor, ben türkiyede yaşıyorum) .bu durumun beni çok üzdüğünü eger kızı engellerse biraz rahatlayacagimi söyledim. Kızla konuşmadıklarını sırf fotoğrafımızı beğendi diye onu engellemenin çok saçma olduğunu kıskanacak bir durum olmadığını söyledi. Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim. Sırf sevgilim istiyor diye birini engellemeyeceğim tehditin hiç hoşuma gitmiyor bana güvenmiyorsan ayrıl dedi. Bunun üzerine ondan ayrıldım ve onu engelledim.
Sizce doğru mu yaptım?
Fuckbuddy= seks arkadaşıTakipteyim konudan cok başlığın anlamını merak ettimhic aciklayan yok şimdi fransız tercümanı nerden bulacaz
Başlığa olan şeyi yazdım. Sadece yatmak için buluşan kimselere fuckbuddy denir yani yumuşatamam. Aslında güveniyorum ona ama o kızı engellememesi beni çok üzdü. O kız bile benden değerliymiş demek dedimİyi de başlık bayagi agir olmuş açıkçası çocuk ta ayrılmakta haklı ilişki güven üzerine kurulmalı sizde bir seçim yapmışsınız kendinize göre sizde haklısınız.
NeyyyFuckbuddy Seks arkadasi demek
Aralarinda duygusal bi bag olmayan , sadece iliskiye girilen arkadas, kanka, pampa, qanq vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?