konuyu uzatmadan bahsedeyim hemen ..
fakültede sınav haftasında biri ile tanıştık , 2 hafta sonra sosyal medyadan ekledi, konuştuk tanıştık flört ettik derken bi zaman arada bi soğukluk oldu. yaz tatili girdi araya .. o arada hiç konuşmadık başka biri ile başladı.
şuan o kızla beraber mi değil mi bilmiyorum . yenilerde onunla hiç resmi yok .mesaj attı bana cevap vermedim .. aradan birkaç ay geçti karşılaştıkca gergin bir hava oluyodu rahatsız oluyordum ..
gerginliğe hiç gerek yok dedim kendi kendime , mesaj attım sınavlarla ilgili .. sonrasında cevap vermedi .tam 6 gün sonra bana mesaj attı kusura bakma yazamadım diye.. o günden beri (yaklaşık 2 aydır) ara ara konuşuyoruz ama özel konular değil . öyle havadan sudan okul dersler arkadaşlar filan ..
şuan benim aklım karıştı yüzyüze konuştuğumuzda sanki hiçbirşey olmamış gibi sıcak konuşuyor ama ben aynı şekilde davranamıyorum .
arkadaş olmaya çalışıyor olabilir mi ? konuşmadığımız sürede hep izliyordu konuştuğum kişileri süzüyordu yani normal davranmıyordu .. amacı ne kızla ayrıldığını da düşünmüyorum .. sıcakkanlı biri de değilimdir yüz buldu desem höt höt konuşurum ben ..
nasıl davranmalı arkadaş mı olmak istiyor nedir durum .. kızla ayrıldı mı bilmiyorum öğrenebileceğim biri de yok arkadaş ortamlarımız farklı ..
değerli düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım çünkü şuan beni altüst etti yeniden. hiç umutlanmak istemiyorum ..