- 27 Mayıs 2016
- 32
- 20
- 52
-
- Konu Sahibi kdrttkgz72
bende öyle düşündüm ve düşünmekle kalmayıp acıkça dedimBundan sonra bol bol mesajlaşsın eski sevgilisiyle.Eski sevgilisiyle mutluluklar dileyip çeker giderdim heralde
oluyorum zatenBen bu konuda konu açmak yerine boşanma davası ile meşgul olurdum!
aynen öyle olur ve de olmadığı halde de iftira atıyor öküzHa tmm ozaman benim eskide attı geçende bana ama o ki normalse sıkıntı yok demek lazımmış..
Ama deme
Beni aldatıyor diye üste cıkar öküzzz
Köküne kibrit suyuu..aynen öyle olur ve de olmadığı halde de iftira atıyor öküz
aynen canım ama ben rezil etmeden gitmeyecemKöküne kibrit suyuu..
öyle yapacam zatenKızı da rezil et, ailesine şöyle kocanın yaptıklarını da herkes bilsin ki yarin oburgün sucu sana atmasın.
vicdanları zaten sızlayacak sızlamasına ama ben bu kadar sessiz gidemem... benim yuvam dağılıyorsa o tarafı olduğu gibi bırakmam orayı da çatırdatırım en azındanBence rezil etmeyin. Allah buyuk insana vicdanindan daha agir bir ceza yok. Bosanin ve bitsin. Normalmismis lafa bak hele, zivanadan cikmis millet.
önce kabul etmedi ki zaten ve konuşmak bile istemedi sonradan söyledi bunları ..ki kaldı benim bu durumu kabul ettiğimi nereden çıkardınız ve evet boşanacam zatenSiz evlisiniz ve eşiniz eski sevgilisi ile hala şak içerikli mesajlaşıyor ve bunu da inkar etmiyor mu yani. Bana inandırıcı gelmedi kusura bakmayın hangi adam bile bile bunu kabul eder ki? ve evliliğini sürdürür sizin de anlayışla karşılamanızı ister o mesajlar aşk değil de arkadaşça olmasın. Öyle bile olsa ben rahatsızım deyince kesmesi lazım ilginç boşanın o zaman daha öncede konu açmışsınız biz ne yapabiliriz ki.