Arkadaşlar merhaba; sürekli takip halindeydim "bir derdim var" kısmını. Gün bugündür diye bende yazmaya karar verdim.
Benim bir kızım var ve 6 sene önce eşimden ayrıldım. Karşılıklı ufak tefek sıkıntıların yani sıra, annesi ile olan ciddi sıkıntılarım sonucunda boşanmaya karar verdik ve ayrıldık. (Herseyin icinde olma istegi; sabah 7 de eve yapilan ziyaretler, gece 12 de evi aramalar, sacimdan makyajima kadar karismalar, surekli tum akrabalarimi arayip beni bir gun ovup - bir gun yermesi vb.)Eski eşim okul hayati boyunca hep dışarıda yaşadığı için annesinin bu farklı kişiliğini anlayamamis birisiydi. Sürekli bana görmezden gel,idare et diyordu. Ama inanin hergün bir maceraya kalıyordum.
1 seneye yakindir da tekrar görüşmeye başladık. Bu süre zarfında o annesini çözmüş tabiki. Şu an hersey güzel gidiyor gibi. Annenin o sürekli hayatımızda olma istegi varsa bile bana yansıtılmiyor. Ve ileride kızım ve babası babaanne ile görüşecekler, ama ben değil.
Şimdi size sorum şu arkadaşlar sizce bu şekilde bir düzen kurulabilir miyiz? Yapan var mi? Eşiyle bosanip bu kadar sene sonra tekrar birleşenlerden de yorum istiyorum Lütfen. ..
not: uzun olmuşsa şimdiden Özür diler, okuyan gözleriniz dert görmesin diye dua ederim
Imla hatasi yapmamaya çalıştım, telefondan yazıyorum.
Şimdiden teşekkürler; )