- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Papatyalikadin
-
bu durumda eşiniz hatasını kabul etmiş veya annesine gereken cevapları vermiş değil..siz değişmişsiniz ya da değişmeye çalışıyo5rsunuz..belki de eşinizi haklı çıkarmaya..Çok ofkeliydim ona karşı. Gerçekten her gördüğumde daha çok kızıyordum. Ama son bir senedir kendime sunu soruyorum "ya annesi benim annem olsa ne yapardim?"
Bende ona gormezden gel derdim sanirim.
sevmiyorum diyemem ama karnimda kelebeklerde ucmuyor onu görünce :))
valla bravo bu sebepten bosandiysaniz ikinciye evlenmek için hiç durmayin :)Annesine dur diyememesi, yada dese de annesinin bildiğini okuması ve bana onuda böyle kabul et demesi.
Arkadaşlar merhaba; sürekli takip halindeydim "bir derdim var" kısmını. Gün bugündür diye bende yazmaya karar verdim.
Benim bir kızım var ve 6 sene önce eşimden ayrıldım. Karşılıklı ufak tefek sıkıntıların yani sıra, annesi ile olan ciddi sıkıntılarım sonucunda boşanmaya karar verdik ve ayrıldık. (Herseyin icinde olma istegi; sabah 7 de eve yapilan ziyaretler, gece 12 de evi aramalar, sacimdan makyajima kadar karismalar, surekli tum akrabalarimi arayip beni bir gun ovup - bir gun yermesi vb.)Eski eşim okul hayati boyunca hep dışarıda yaşadığı için annesinin bu farklı kişiliğini anlayamamis birisiydi. Sürekli bana görmezden gel,idare et diyordu. Ama inanin hergün bir maceraya kalıyordum.
1 seneye yakindir da tekrar görüşmeye başladık. Bu süre zarfında o annesini çözmüş tabiki. Şu an hersey güzel gidiyor gibi. Annenin o sürekli hayatımızda olma istegi varsa bile bana yansıtılmiyor. Ve ileride kızım ve babası babaanne ile görüşecekler, ama ben değil.
Şimdi size sorum şu arkadaşlar sizce bu şekilde bir düzen kurulabilir miyiz? Yapan var mi? Eşiyle bosanip bu kadar sene sonra tekrar birleşenlerden de yorum istiyorum Lütfen. ..
not: uzun olmuşsa şimdiden Özür diler, okuyan gözleriniz dert görmesin diye dua ederim
Imla hatasi yapmamaya çalıştım, telefondan yazıyorum.
Şimdiden teşekkürler; )
Ailem eşimi hep severdi, hala seviyorlar. Onlar bana bırakmış durumda.peki bu anne duskunlugunden mi oluyordu, annesini tanimadigindan mi, yoksa esinin kisiligiyle mi alakaliydi? annesi disinda anlasamadiginiz konu var miydi? esinle ailen nasildi ve su an ailen ne diyor?
esin normalde senin dertlerinden anlamayan, her konuda bu tavri takinan biriyse iyi dusun derim.. ama normalde sknti yasamiyorsaniz ve annesini zamaninda tanimadigi icin bu sekilde davrandiysa, o zaman yeniden olabilir.. ama 'ben annesiyle gorusmeyecegim' diye bsy yok, olamaz.. o dusunceyle gidersen hayalkirikligi yasarsin.. sonucta esinin annesi.. mesafeli sekilde de olsa mecbur gorusulecek.. esin bugun sesini cikarmaz ama yarin rahatsiz olmaya baslar bu durumdan.. esin dengeyi kuracaksa, annesi evinize mudahale etmeyecekse, ettiginde de esin durmasi gereken yeri guzelce gosterecekse, bunu basarabilecek biriyse, neden yeniden olmasin?Ailem eşimi hep severdi, hala seviyorlar. Onlar bana bırakmış durumda.
Sıkıntı şuydu yaşadığımız bir sıkıntıda bana inansa bile surat asar, kuserdi. Derdi ki "bir orta yol bulabilirsin'. Bazi şeylerin ortasının olmadığını anlamiyordu. Çünkü okul hayati, is hayatı hep sehir disindaymis. Ona gore aşırı evlat sevgisiydi bu. (Bende aslaa küsemem. Gerginlik, kırgınlık hic haz etmem.)
Ama bu sure zarfinda annesi ile cok içli dısli olmuşlar. Beraber yaşamışlar bir dönem. Şimdi kendisi diyor "ben nasıl anlamamisim" diye.
Kızım icin gibi birsey soyleyemeyecegim.bu durumda eşiniz hatasını kabul etmiş veya annesine gereken cevapları vermiş değil..siz değişmişsiniz ya da değişmeye çalışıyo5rsunuz..belki de eşinizi haklı çıkarmaya..
nasıl sorunlar yaşadınız bilmiyorum,ama evlilikten vazgeçirdiğine göre çok ciddi sorunlardı kv ile yaşadıklarınız..demek ki görmezden gelinecek şeyler değildi..
sevmiyorum diyemezsinzi ne de olsa kızınızın babası..madem öyle tekrar beraber olmak veya evlenmek neden??
Acikcasi mutlu olamayacaksiniz. Cunku bosanmaniza sebep olan seyleri gormezden geliyosunuz. AMANN BEN DE ONUN YERINDE OLSAM ANNEMLE GORUS DERDIM HAKLI SIMDI GORUSMICEM ANNESIYLE HER SEY COK CICI OLACAK hayali bi beklenti. Yine evlenecensiniz yine bir sure sonra kocan annemi idare et demeye baslayacak sen yine huysuzlanacaksin.Çok ofkeliydim ona karşı. Gerçekten her gördüğumde daha çok kızıyordum. Ama son bir senedir kendime sunu soruyorum "ya annesi benim annem olsa ne yapardim?"
Bende ona gormezden gel derdim sanirim.
sevmiyorum diyemem ama karnimda kelebeklerde ucmuyor onu görünce :))
Arkadaşlar merhaba; sürekli takip halindeydim "bir derdim var" kısmını. Gün bugündür diye bende yazmaya karar verdim.
Benim bir kızım var ve 6 sene önce eşimden ayrıldım. Karşılıklı ufak tefek sıkıntıların yani sıra, annesi ile olan ciddi sıkıntılarım sonucunda boşanmaya karar verdik ve ayrıldık. (Herseyin icinde olma istegi; sabah 7 de eve yapilan ziyaretler, gece 12 de evi aramalar, sacimdan makyajima kadar karismalar, surekli tum akrabalarimi arayip beni bir gun ovup - bir gun yermesi vb.)Eski eşim okul hayati boyunca hep dışarıda yaşadığı için annesinin bu farklı kişiliğini anlayamamis birisiydi. Sürekli bana görmezden gel,idare et diyordu. Ama inanin hergün bir maceraya kalıyordum.
1 seneye yakindir da tekrar görüşmeye başladık. Bu süre zarfında o annesini çözmüş tabiki. Şu an hersey güzel gidiyor gibi. Annenin o sürekli hayatımızda olma istegi varsa bile bana yansıtılmiyor. Ve ileride kızım ve babası babaanne ile görüşecekler, ama ben değil.
Şimdi size sorum şu arkadaşlar sizce bu şekilde bir düzen kurulabilir miyiz? Yapan var mi? Eşiyle bosanip bu kadar sene sonra tekrar birleşenlerden de yorum istiyorum Lütfen. ..
not: uzun olmuşsa şimdiden Özür diler, okuyan gözleriniz dert görmesin diye dua ederim
Şimdiden teşekkürler; )
kalbinin sesini dinleme mantıgını dinle ..aYNı şeyleri yasarsan pekii ? O aile huyunu tergemeez..Okudugun kitabı bidaha okumak gibi sıkcı öle anlamsz
Evet. Ama çok iyi düşün... Sen kendini önemse. Aynı sorunların yontulmuşunu yaşayacaksın. Fakat olgunlaşmış olacaksınız. Önce 1 sene flört et. İlişki kendini belli eder. Ondan sonra karar vet..Arkadaşlar merhaba; sürekli takip halindeydim "bir derdim var" kısmını. Gün bugündür diye bende yazmaya karar verdim.
Şimdiden teşekkürler; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?