Eski eşle tekrar evlenmek. ..

nerede oturacaksınız pekı
onceden nerede oturuyordunuz?
suanda bırlıkte oldugunuzu herkez bılıyor mu
Su an birimizden biri es durumdan tayin isteyecek. Ama ailesinin olduğu sehir ihtimali yok. Tabi ben karar verebilirsem.
Evet birlikte olduğumuzu herkes biliyor.

O zaman guclu olun ve esinizle el ele verip bu yuvayi kurtarin. Kv de dis kapinin onunde birakin her zaman.

Anlattiklarinizdan kötü bir adam göremiyorum . Maalesef yuvasına sahip çıkamamış , dengeleri sağlayamamış vs. gibi hataları olmuş , muhakkak sizinde olmuştur .
Belki yaşlarınızda o zaman ufaktı bilemiyorum . Eğer sevgi varsa , birbirinizi karşılıklı olarak idare edebiliriz düşüncesi taşıyorsanız , biraz çabayla bu sefer daha dikkatli ve tekrar kopmamak için daha sıkı bağlanacağınız bir yuva olur belki de hem kızınız da var . Baba kız ilişkileri de güzelmiş .
Hakkınızda hayırlısı olsun . En doğru kararı verirsiniz inşallah .

Bence cok romatik olur :) Ama ailesiyle görüsmedende olmaz bence, yani onun ailesiyle ben görüsmem dersen tekarr düsün. Erkeklere bu durumda cok is düsüyor, arayi bulmak lazim..

esinle problemleriniz neydi, onemli olan bu?

Adam geçen zaman zarfında akıllanmışsa pekala olabilir.

Çocuk da var bence deneyin.

Hep boşananları mı görücez burda, biraz da birleşenleri görelim. Allah yolunuzu açık etsin hep mutlu olun.

peki ayrı geçen 5 senede ,eski eşle aranız nasıldı?
yan, ne bileyim o kadar büyük bir aşk varsa birbirinden vazgeçilemiyorsa ,bu 5 senede bişeyler olması gerekmez miydi?
cümlelerinizi hiçbirinde çok seviyorum vazgeçemedim vs göremedim ben..
ayrı hayatlar kurmuşken,çocuğunuz buna alışmışken ,geri dönmek çok mantıklı gelmedi,riskli üstelik de...

Bence 6 yıl iki ayrı hayat yasanmis. Kaynana sorunu olmaz ama o ayrı kalınan 6 yıl içinde yaşananlar sorun olur .Çok büyük karar gerçekten ama tercih tabikide sizin .Bana göre biten hiç bir şey yeniden başlamamalidir. Evlenmeden biraz daha düşünün hakkınızda hayırlısı olsun .

Çok ofkeliydim ona karşı. Gerçekten her gördüğumde daha çok kızıyordum. Ama son bir senedir kendime sunu soruyorum "ya annesi benim annem olsa ne yapardim?"
Bende ona gormezden gel derdim sanirim.
sevmiyorum diyemem ama karnimda kelebeklerde ucmuyor onu görünce :))

olabilir
kiziniz için denemeye deger bence ..
olmazsa da zorla tutan olmaz bi yapmi$îniz yine yapabilirsiniz bosanma olayini

Annesine dur diyememesi, yada dese de annesinin bildiğini okuması ve bana onuda böyle kabul et demesi.
peki bu anne duskunlugunden mi oluyordu, annesini tanimadigindan mi, yoksa esinin kisiligiyle mi alakaliydi? annesi disinda anlasamadiginiz konu var miydi? esinle ailen nasildi ve su an ailen ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…