- 26 Ekim 2015
- 8.396
- 20.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya boşver iflah olmaz bu bırak ne hali varsa görsün ... sonra gelir konu Acar ahh böyle oldu ah şöyle oldu diyeAşkım kadının can korkusundan uydurduklarına inanmak istemeni çok iyi anlıyorum.
Ya Allah aşkına, bir düşün yerine koy kendini. Hiç sevmediğin bir adam, dayak yemişsin, bir şekilde kurtulmuşsun. Bu adamın boşluğa düşüp de sana sarmasını engelleyecek şey ne? Başka biriyle evlenmesi elbette.ya kadın boşandı gitti hatta şuanda hayaatında birisi var evleneceekmiş mesela yani neden yalan söylesin kadın hep beraber ağız birliği ile yalan mı söylüyorlar
Evet aşkitom nerden bildin? Kadın sırf seni kurtarmak pahasına yeni hayatında senin psikopat sevgilinle mi uğraşacaktı? Heralde başından savmak için yalan söyleyecek.ya kadın boşandı gitti hatta şuanda hayaatında birisi var evleneceekmiş mesela yani neden yalan söylesin kadın hep beraber ağız birliği ile yalan mı söylüyorlar
beyin gücü tasarrufum için hemen seni aynalayıp IQ seviyemi düşürüyorum yoksa içime baygınlık gelecek.ahahhahhsh hikayenin tamamını anlatmadım ki burada ama şöyle söyleyim bu adam benim geleceğimi kurtardı mesela diyorum ya ifşa olmamak için bişeyelr anlatmak istemiyorum ayrılsam da öpülen ben olmam bişey bilmeden konuşma burada sadece evllilşk korkumu paylaştım bana neler yaptı neler sundu bilmiyorsunda
Sunduğu her şeyi elinden çeker alır diye korkuyorsun. Korku ile girdiğin işten hayır bekliyorsun.ahahhahhsh hikayenin tamamını anlatmadım ki burada ama şöyle söyleyim bu adam benim geleceğimi kurtardı mesela diyorum ya ifşa olmamak için bişeyelr anlatmak istemiyorum ayrılsam da öpülen ben olmam bişey bilmeden konuşma burada sadece evllilşk korkumu paylaştım bana neler yaptı neler sundu bilmiyorsunda
Gelir zaten sever o bizi bizsiz yapamaz.Ya boşver iflah olmaz bu bırak ne hali varsa görsün ... sonra gelir konu Acar ahh böyle oldu ah şöyle oldu diye
Ben olsam ben de he he, çok iyiydi derdim. :)Evet aşkitom nerden bildin? Kadın sırf seni kurtarmak pahasına yeni hayatında senin psikopat sevgilinle mi uğraşacaktı? Heralde başından savmak için yalan söyleyecek.
sevmeyerek evlenmiş ve eşinin yalanlarını gördükçede eşinden soğmuş tiksinmiş tabi ki kulağını çektim bazı konulardan dolayı ve gerekçe olarak söylediklerimi gösteri asla bi kadın şiddeti haletmez ne olursa olsun
eski eşiyle bir çok kez konuştuk
herşeyi eski eşi anlattı zaten
eski eşide onu sevmeyerek evlendiğini söyledi zaten birbirlerini 3 kere görüp kaçıp evlenmişler ayrıca adamın aileside söylüyor asla sevmedi diye eski eşininin de ailesininde kanu ettiği bişey başlarda ben de inanmadım e dedim niye çocuk yaptın çocukta zaten yanlışlıkla sarhoşken olmuş bunuda ex eşi söyledi
Miş mış muş. Eski karısı da onaylıyor mu bu söylediklerini yoksa bu adam ne dese kabul mü sizin için? Hep sorunlu size uygun olmayan tipleri bilerek mi seçiyorsunuz? Bir adam da çıksın ben öküzün tekiydim karımın suçu yoktu desin elini öpücem valla. Neyse, adam düzenli dövüp ağız burun kıracağı günleri özlemiş.sevmeyerek evlenmiş ve eşinin yalanlarını gördükçede eşinden soğmuş tiksinmiş tabi ki kulağını çektim bazı konulardan dolayı ve gerekçe olarak söylediklerimi gösteri asla bi kadın şiddeti haletmez ne olursa olsun
sevmeyerek evlenmiş ve eşinin yalanlarını gördükçede eşinden soğmuş tiksinmiş tabi ki kulağını çektim bazı konulardan dolayı ve gerekçe olarak söylediklerimi gösteri asla bi kadın şiddeti haletmez ne olursa olsun
Kulağını çekip götürmüştürVay be. Niye sevmediği kadinla kaçmış?
Kadin zorla nikahinami almış sevgilini?
Tatilde tanıştım tatil dönüşü aramaya sormaya devam etti hikayesi değilmi buutandığım için başka üyelik açıp size öyle soru sormuştum kimliğim ifşa olmasın diyede troll demiştim o adama hissiyatlarım doğruydu ama gerçek hayatta da adam tanınmış bir iş adamı olduğu için bazı detayları salladım tanınmasını istemiyordum)
E heralde, kurtarmışım başımı, kocayı bulmuşum, hayatımı düzene sokmuşum, o saatten sonra hiç sıçratamam üstüme çirkefi.Ben olsam ben de he he, çok iyiydi derdim. :)
Kurtulmuşum, adam gitmiş başkasını bulmuş. Daha ne yani? Bir de kendi elimle planı mı bozacağım?
Evlensin de toptan kurtulayım diye düşünürüm elbette. Hele bir de çocuğum varsa ikinci kadını hiç düşünecek halim olmaz.
Yani benim başıma bela olacağına, başkasının başına bela olsun derim ben olsam.E heralde, kurtarmışım başımı, kocayı bulmuşum, hayatımı düzene sokmuşum, o saatten sonra hiç sıçratamam üstüme çirkefi.
Karısıyla konuştunda ne dedi özünde iyi bir insan. Beni dövdü ama seni dövmez. Evlenin mutlu olun mu dedi.tabi ki başlarda inanmadım sonra eski eşiyle konuşunca bişeylere emin oldum