Evli adamın boşanma ısrarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 Temmuz 2023 esime ne demem gerek siz ne derdiniz konusundaki mesajınız
Konunun hepsini bitiremedim de, benim tanidigim bir adam karısını sevmediğini,mutsuz olduğunu sürekli iş arkadaşlarına bile anlatıyor. Ama iş boşanmaya gelince bir adım yok. Hayat pahalılığından mıdır evliliğinden çok şikayet eden var ama kimse boşanmak da istemiyor. Huylu huyundan vazgeçmez. Boşanmayı düşünmüyorsanız eşinizi kabullenmeye bakın bence. Sürekli değişeceğini düşünmek umudunuzu kırar. Beklentiye girmeyin

5 Eylül 2023
Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek konusundaki mesajınız:

Boşanmış kadın ya da erkekle evlenmek beni çok zorlamaz. Herşey mükemmel olamaz. Karşıma tam istediği gibi biri çıktı sırf daha önce evlenmiş diye ben onu bırakmam. Çevrenin aradığı denklik benim umrumda değil. Ama çocuk benim için mümkün değil. 1 tane de olsa 2 tane de olsa çocuk büyük sorumluluk . Çocuklu biriyle çocuksuz birinin evlenmesi biraz sıkıntı.

Konunuzda bahsettiğiniz adam, 18 temmuz mesajınızda bahsettiğiniz adam mı ?

Adam bu görüşlerinizi bildiği için, çocuklu olmasını da aşabileceğinizi düşünüyor olabilir mi ?

Size ilgisi olduğunu söyledikten sonra tepki gösterip iletişimi kesmek yerine sürekli size olan aşkını dinlemişsiniz. Adamda bunu bana yüz verdi kesin onda benden hoşlanıyor olarak algılamış haklı olarak. Lütfen anlamamış ayaklarına yatmayın. Buraya geleceği belli durumun. Görüşün belki bakarsınız bir başka kadın içinde sizi boşar 😏

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Son zamanlarda içinden çıkamadığım bir konu var. Benim iş çevresinden tanıdığım biri var. Aynı işi yapıyoruz. Bu sebeple aynı çevrede çok sık karşılaşıyoruz. Bana karşı hep bir heyecanı vardı. Son 1 senedir falan da duygularıyla ilgili konuşmak istedi ama ben fırsat vermedim. Neyse yakın zamanda bana aşık olduğunu, eşinin de değişikliği fark ettiğini, kendisinin de başkasına aşık olduğunu itiraf ettiğini söyledi. Ben sonuç olarak evli ve çocuklarının olduğunu ve onu tanımak istemediğimi söyledim. Eşine boşanmak istediğini söylemiş. Eşi kabul etmemiş ama adam davayı açmış. Birincisi ne olursa olsun bana duygularını evliyken açıkladı ve ben bu durumu ikiyüzlü buluyorum. Boşanıp bana seni tanımak istiyorum diye gelmeliydi. İkincisi adamın çocukları var ve benim için çocuklu biriyle evlilik imkansız. Maddi durumu benden çok iyi. O anlamda evet problem yaşanmaz ama benim derdim para değil. Mutlu ve huzurlu olabilmek. Ben çok eskiden de boşanmış çocuklu adamla denedim ve yapamadım. Bıraktım. Adam bana çok baskı kurmaya başladı. Hayırı asla kabul etmiyor. Benim için boşandığını söylüyor. Ben senin için düzen bozuyorum. Duygularıma engel olamıyorum diyor. İyi de ben sana boşan birlikte olalım demedim ki. Ben zaten tanımak istemiyorum dedim. Daha önce çocuklu boşanmış biriyle de denediğimi ve yapamadığımı anlattım. Ne olacak böyle bilmiyorum. Adam akıllı biri yok ki ben şu kisiyle birlikteyim diyeyim. Korkuyorum biraz adamdan. Benim işimi bozar falan. Bir de bugün büyüdüğüm yere gitmiş, ailemi araştırmış falan. Aramızda 14 yaş fark da var . Adam çok baskın. Olumsuzu kabul etmiyor. Duymuyor bile beni. Ne yapmalıyım sizce ? (Daha olayın çok detayı var da konuyu çok uzun yazmak istemedim. Ana hatlarıyla bu şekilde)
Şikayet edin, savcılığa suç duyurusunda bulunun. Beni taciz ediyor, onunla birlikte olmam için israr ediyor, yaşadığım muhitlerde dolaşıp beni araştırıyor, korkuyorum deyin.

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Son zamanlarda içinden çıkamadığım bir konu var. Benim iş çevresinden tanıdığım biri var. Aynı işi yapıyoruz. Bu sebeple aynı çevrede çok sık karşılaşıyoruz. Bana karşı hep bir heyecanı vardı. Son 1 senedir falan da duygularıyla ilgili konuşmak istedi ama ben fırsat vermedim. Neyse yakın zamanda bana aşık olduğunu, eşinin de değişikliği fark ettiğini, kendisinin de başkasına aşık olduğunu itiraf ettiğini söyledi. Ben sonuç olarak evli ve çocuklarının olduğunu ve onu tanımak istemediğimi söyledim. Eşine boşanmak istediğini söylemiş. Eşi kabul etmemiş ama adam davayı açmış. Birincisi ne olursa olsun bana duygularını evliyken açıkladı ve ben bu durumu ikiyüzlü buluyorum. Boşanıp bana seni tanımak istiyorum diye gelmeliydi. İkincisi adamın çocukları var ve benim için çocuklu biriyle evlilik imkansız. Maddi durumu benden çok iyi. O anlamda evet problem yaşanmaz ama benim derdim para değil. Mutlu ve huzurlu olabilmek. Ben çok eskiden de boşanmış çocuklu adamla denedim ve yapamadım. Bıraktım. Adam bana çok baskı kurmaya başladı. Hayırı asla kabul etmiyor. Benim için boşandığını söylüyor. Ben senin için düzen bozuyorum. Duygularıma engel olamıyorum diyor. İyi de ben sana boşan birlikte olalım demedim ki. Ben zaten tanımak istemiyorum dedim. Daha önce çocuklu boşanmış biriyle de denediğimi ve yapamadığımı anlattım. Ne olacak böyle bilmiyorum. Adam akıllı biri yok ki ben şu kisiyle birlikteyim diyeyim. Korkuyorum biraz adamdan. Benim işimi bozar falan. Bir de bugün büyüdüğüm yere gitmiş, ailemi araştırmış falan. Aramızda 14 yaş fark da var . Adam çok baskın. Olumsuzu kabul etmiyor. Duymuyor bile beni. Ne yapmalıyım sizce ? (Daha olayın çok detayı var da konuyu çok uzun yazmak istemedim. Ana hatlarıyla bu şekilde)
Arkadaşlık veya iş ilişkinizde çok mu samimisiniz birbirinize karşı?
Yani mesajlarına cevap vermeseniz, her yerden engelleseniz, size ulaşamasa nasıl olur?
Olumsuzu kabul etmiyorsa (sapıkça) sizin de onu içten içe istediğinizi düşünüyor olabilir mi?

Gerçekten genç bekar halinle, neden 14 yaş büyük, daha boşanmamış, çocuklu adama ilgi duyuyorsun? Memlekette erkek kıtlığı yok.

Böyle psikopatlar iyi bir dayağı hak ediyor.Siz şikayetçi olun ve iletişimi kesin bugün evliyken başkasına aşık olan bir insan yatın sizinle evlenip istediğini alıncada bir başkasına gönlü kayar.En tehlikeli en güvenilmez adam tipidir bunlar kaç kaç!

Duymuyor ki ilgi ?

"Maddi durumu benden çok iyi. O anlamda evet problem yaşanmaz"

Maddi durum konusunda kafasında hesap bile yapmış. Kimse rahatsız olduğu biri için, "hmm maddi durumu çok iyi, bu açıdan problem yaşanmaz" diye düşünmüyor genelde.

Bir de bugün büyüdüğüm yere gitmiş, ailemi araştırmış falan.

Siz 10 Temmuz 2022 konunuzda ailenizle farklı illerde yaşadığınızı yazmıştınız. Şu an yaşadığınız ve çalıştığınız ilde mi büyüdünüz ? Adam ailenizi araştırabilecek bilgileri nereden ve nasıl edinmiş ?

Yanlış anlamayın ama fırsat vermedim diyorsunuz da bu kadar konuşma nasıl geçti aranızda.
Malesef burada yazılan şeyler silinmediği için her detayı yazamıyorum. Bu şekilde de bazı detaylar havada kalıyor. Beni sık görüyor zaten. Aşinalığı var. Rahat biri, çekinmesi yok .Yani bana duygusu var diye o bunun hakkı sanki. Söylemek istediklerini gelip söylüyor. Öyle azarlayabileceğim biri değil malesef. Ki ben kimseden korkmam,çekinmem. Bu kadar rahat olmasının sebebi var tabi.

Ben sizin de çok masum olduğunuzu düşünmüyorum. Uzun uzadıya adamla konuşmalarınız olmuş. Adam size senin için karımı boşuyorum diyebilme haddini gösterdiğinde hadi ordan hoşt diyenediniz mi? Hiç bir adam manyak bir ruh hastası değilse karısını kendine hiç ümit vermiyen, asla senle olmaz diyen biri için boşamaz. Düzenini bozmaz.
Maddiyatı gözünüzü boyamış ama sizin için birini gözden çıkaran sizi de başkası için gözden çıkarır.

Bence seni beğeniyordu ama hali hazırda da evliliği sorunluydu ( zaten gözü dışarda bi adam) bi şekilde dava açtı seni bahane ediyor kimse durduk yere ortada hiç bişey yokken böyle yapmaz he dengesizdir o ayrı
Çözüme gelince keskin bi çizgi çiz anlamıyorsa ailene söyle
Evet bende böyle düşünüyorum. Muhtemelen evliligini benden önce zaten aklında bitirmişti. Birini bulmaya niyeti vardı. Ailem ilgisiz malesef. Ailemi tanısa iyice bana musallat olur .

"Maddi durumu benden çok iyi. O anlamda evet problem yaşanmaz"

Maddi durum konusunda kafasında hesap bile yapmış. Kimse rahatsız olduğu biri için, "hmm maddi durumu çok iyi, bu açıdan problem yaşanmaz" diye düşünmüyor genelde.
Saf miyim neyim. Hic detayli dusunmedim 🤭

Bence öyle bir set çekmeliydiniz ki bunu ilk ilgisini fark ettirdiğinde yapmalıydınız. Günahınızı alamam tabii görmeyen biri olarak ama adamın umutlandığını anlamak zor değil, o bir senede artık ne olduysa yani kendince umut edecek bir şey bulmuş. Kendinize karşı dürüst olun lütfen. Ha karşılık vermemiş olabilirsiniz belki, dinlemeniz ya da susmanız bile ikrar gibi anlaşılmıştır. Adam gözü dışarıda biri, para da var olunca eşyayı yenisiyle değiştirir gibi pis bir mantıkla çocuklarının annesinden ve ailesinden vazgeçebiliyor hemen. Belki sizi de yalnız gördü duygularınızla daha rahat oynayıp maddiyatla sizi değerli hissettirebileceğini düşünerek direkt zayıf halkaya oynuyor oh ne âlâ. Rahatsız oluyorsanız iş ortamınızı değiştirin, size ulaşmasını engelleyin, şikayet edin. 2. seçenek adam kaderimsin diyecek siz de kabul edeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X