- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
Ne güzel kendinizi kandırıyorsunuz siz öyle.ama onu sevmeyerek evlenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel kendinizi kandırıyorsunuz siz öyle.ama onu sevmeyerek evlenmiş
bu konuya bi daha yazmıyosunYa delirdin heralde. Normal değilsin kafayı yemişsin hastaneye fln kapatsınlar seni
şuankiyle aramızda 7 yaş varKendinden yaşça büyüklerle ne alıp veremediğin var.
Tamam annecim bir daha yazmam. Hahhahahah ciddi delirmişsinbu konuya bi daha yazmıyosun
Canım o iş için resmi nikah olması gerektiğini kim söyledi sana?ortada bir doğru olduğu için aynı şeyi konuşuyor herkes kuma derken boşanmış insanın kuması oluyo muydu
bu arada doğru ajehejej ben hep köpek çeken erkekelre aşık oldumsana şimdi iyi davranıyormuş ya ondan sevmemişsindir, köpek çekmeye başlayınca aşık olursun gibi.
delirmedim kk de senin gibileri sevmiyorum yazma!!!!Tamam annecim bir daha yazmam. Hahhahahah ciddi delirmişsin
Kulağını çektiysen tamam Bi daha yapmaz. Güzel gözdağı vermişsin, aferin. Bir dahakine bak geliyor beş kardeş dersin, süt dökmüş kediye dönersevmeyerek evlenmiş ve eşinin yalanlarını gördükçede eşinden soğmuş tiksinmiş tabi ki kulağını çektim bazı konulardan dolayı ve gerekçe olarak söylediklerimi gösteri asla bi kadın şiddeti haletmez ne olursa olsun
Ne kadar komik. Hayatının kararmasına gülücükler saçanı da ilk defa görüyorumbu arada doğru ajehejej ben hep köpek çeken erkekelre aşık oldum
siz de buna inandiniz mi?ama onu sevmeyerek evlenmiş
Yazıcam banane sabaha kadar yazıcamdelirmedim kk de senin gibileri sevmiyorum yazma!!!!
benide korkutan şeyler bunlar zaten bu yüzden istemiyorum ama bana bu hayatta kimsenin yapmayacağı şeyleri yaptıEski eşine yaptığının belki daha fazlasını yapacak çünkü sorun o adamın karakteri, karakteri olan adam anlaşamadığı kadını dövmez uzaklaşır
Adana tecavüz ederek mi çocuk sahibi olmuşama onu sevmeyerek evlenmiş
Şu tiplere bak hele. Beş kardeş geliyo bak beş kardeşbu konuya bi daha yazmıyosun
bence hasta kim belli oldu neyse yaz bakalım seni kâle almayacağım ghostlandınYazıcam banane sabaha kadar yazıcam