- 30 Kasım 2010
- 9.572
- 19.168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa Allah sevdiklerimizi korusun böyle düşünen, davranan insanlardan.Troll olmadığını biliyorum. Hatırlar mısın bilmiyorum ama bana özelden adamla ilgili fazlasıyla ayrıntı vermiştin biraz araştırsam bulurdum kim olduğunu. Sonra da bu adamdan hamile kalırsam mahkeme ne kadar nafaka bağlar, ne kadar sövüşlerim, karısından boşanmayacağını biliyorum diyordun. Sürekli sövüşleme odaklı ilişki yaşarsan illa ki bunun gibi bir manyağa denk gelirdin zaten. Yaralarımı sardı, bana iyi geldi laflarını senle uzun uzun özel olarak konuştuğumdan yemiyorum şahsen. Seni vurur yine bırakmaz bu. Senden mütevellit karısından da boşanmış, daha hiç hiç bırakmaz.
Bence bunlar size mustehakkarısını dövermiş aldatırmış küfür edermiş insan yerine koymazmış
Nedir bu dede sevgisi ya iğrenç. Bide adam seninle akrısını aldatmış zaten seni daha büyük bişey bekliyorHerkese merhaba belki beni tanıyanlarınız olacaktır bu siteye seneler önce sorular sormuştum. Benim 2021 yılında boşanmış çocuklu bir adamla ilişkim vardı adama çok aşıktım kendisi 1982 doğumlu ben ise 99 doğumluydum zaten sorunlu bir ilişkiydi ve maddi anlamda çıkarımda yoktu sadece aşık olmuştm sonra ayrıldık kendime gelemedim depresyona girdim bi adamla tanıştım benden yaşca büyük 52-53 yaşlarındaydı (utandığım için başka üyelik açıp size öyle soru sormuştum kimliğim ifşa olmasın diyede troll demiştim o adama hissiyatlarım doğruydu ama gerçek hayatta da adam tanınmış bir iş adamı olduğu için bazı detayları salladım tanınmasını istemiyordum)
herneyse oda sonlandı derken benim hayatıma biri girdi bu adamda 32 yaşında gerçekten tüm yaralarımı sardı beni çok sevdi annemin yapmadığı anneliği babamın yapmadığı babalığı yaptı ama herkese tapan mermad bu adamı bir türlü sevemedi.ama ben şıpsevdiyimdir mesela çok kolay aşık olurdum neyse gel gelelim konuya buda boşanmış ve bir çocuklu (benle tanıştığında evliydi ve gidip boşandı yani şöyle benle tanıştığında karısı babasının evindeydi ortada açılmış bir dava yoktu sonrasında bu gidip davayı açtı ve boşandı) benim içime sinmeyen konu şöyle bu adam geçmişte eski karısını dövermiş aldatırmış küfür edermiş insan yerine koymazmış ve kendisi bana evlenme teklifi etti kabul ettim ama bir yanım o kadına yapılanlwr bana da yapılacak belki diye korkuyor konuyu çarpıtmayın ve bana akıl verin eski eşini sevmiyormuş bu arada asla duygusal bişey yok sevmereyek aile baskısı ile evlenmiş
Bile bile lades nasıl olur öyle bir konu. Eşler birbirini sevmiyor diye şiddet uygulayamaz saygısız biri belli ki. Eski eşine bunu yapan zaten size de aynını yapar bunu bilerek nasıl cesaret ettiniz ya önünüzde böyle bir örnek varken. Aile baskısı ile evlendiyse o kadının günahı ne. Nasıl şimdi bosandiysa önceden de bosanabilirdi ne hakla şiddet uygular ve daha acısı aldatmış daha ötesi var mı. Tam ideal koca maşallah. Ne diyim eceli gelen cami duvarina hesabı Allah bu yönlerini size göstermiş ama siz görmek istememissinizHerkese merhaba belki beni tanıyanlarınız olacaktır bu siteye seneler önce sorular sormuştum. Benim 2021 yılında boşanmış çocuklu bir adamla ilişkim vardı adama çok aşıktım kendisi 1982 doğumlu ben ise 99 doğumluydum zaten sorunlu bir ilişkiydi ve maddi anlamda çıkarımda yoktu sadece aşık olmuştm sonra ayrıldık kendime gelemedim depresyona girdim bi adamla tanıştım benden yaşca büyük 52-53 yaşlarındaydı (utandığım için başka üyelik açıp size öyle soru sormuştum kimliğim ifşa olmasın diyede troll demiştim o adama hissiyatlarım doğruydu ama gerçek hayatta da adam tanınmış bir iş adamı olduğu için bazı detayları salladım tanınmasını istemiyordum)
herneyse oda sonlandı derken benim hayatıma biri girdi bu adamda 32 yaşında gerçekten tüm yaralarımı sardı beni çok sevdi annemin yapmadığı anneliği babamın yapmadığı babalığı yaptı ama herkese tapan mermad bu adamı bir türlü sevemedi.ama ben şıpsevdiyimdir mesela çok kolay aşık olurdum neyse gel gelelim konuya buda boşanmış ve bir çocuklu (benle tanıştığında evliydi ve gidip boşandı yani şöyle benle tanıştığında karısı babasının evindeydi ortada açılmış bir dava yoktu sonrasında bu gidip davayı açtı ve boşandı) benim içime sinmeyen konu şöyle bu adam geçmişte eski karısını dövermiş aldatırmış küfür edermiş insan yerine koymazmış ve kendisi bana evlenme teklifi etti kabul ettim ama bir yanım o kadına yapılanlwr bana da yapılacak belki diye korkuyor konuyu çarpıtmayın ve bana akıl verin eski eşini sevmiyormuş bu arada asla duygusal bişey yok sevmereyek aile baskısı ile evlenmiş
Ne yaparsa yapmış olsun em fazla gider boşanır ama şiddet uygulayamaz. Siz o kadını da dinlediniz mi hep bu adamın ağzından dinlemissiniz belli ki. Nasıl güvenir insan hem şiddet uygulayan hemde aldatan birinebana bebek gibi davranıyor hatta eski eşiyle konuşunca yaptıklarını gösterince inanamadım bunları bu mu yaptı nasıl yapar dedim o derece
Siz ailenizin size göstermediği ilgiyi bir başkasının göstermesine aşık olmussunuz. Bu aşk değil başka bir eksiği kapatma cabası.tabi ki başlarda inanmadım sonra eski eşiyle konuşunca bişeylere emin oldum
adam yarin yuzune kezzap atsa "sizin kötü enerjiniz yüzünden oldu" dersin. adamin zamaninda seni dovmesine ragmen ilişkiye devam etmen, ayrilinca ailene seni ifsalamasina rağmen barisman, eski esine eziyet ettigini bilmene ragmen devam etmen, istemesine ragmen maddi yuku kendi alabileceginin kat kat üstünde hediyeleri kabul etmek falan hic sebep degil. sebep sadece kötü enerji.Bir şeyi çok söylersen olurmuş senden ricam ölüm gibi konuları çok tekrarlama çünkü hayatta ne konuşulursa o çekiliyor. Senin bu yazdıklarını yakın çevremde söyledi ve onlarıda uyardım ağızdan çıkan her söz hayatıma enerji olarak geliyor o yüzden ölüm kelimesini çok kullanma
Ay pes ya pes. Uzun zamandır yorum yapmıyordum ama bu kadar mı gözünüz kör ne aşkı ya. Aynen canım seni hıc dövmez sövmez el üstünde tutar aaayynen. Evlenin. Bazı kadınlara hiç üzülmüyorum gerçektengereksiz yere beğeni almak için laf sokmaya çalışan insanlardan bıktım konuya yorum değil beğeni toplamak için yorum yapıyor anladın mı
Aslında rehabilitelik değil, ıslah ve iflahlık. Tamamen bilinçli bir çakal kendisi. Adam olmaz. Bazılarına ne yapsan boş yaratılışları budur. Konu sahibi de öyle birisi .Rehabilitelik insan böyle arsız ve hadsizce savunma yapmaz .Senelerdir bir insan ve seçimleri hiç mi değişmez. Yani tebrik ediyorum seni . Ya canım çok sıkılıyor aşırı işsiz bir trolsun ya da çevrende seni kolundan tutup bir rehabilite ettirecek büyüğün yok
İnan konuyu okumadım hln baya bildiğin yazdığı konuyu da yorumları da okumadım . Çünkü amacı ve niyeti belli . Belki de erkek değişik fantezileri var . Bilemiyorum . Konu başlığından belli zaten . Üç yıldır bir insan nasıl hep aynı çizgide olur bilemedimAslında rehabilitelik değil, ıslah ve iflahlık. Tamamen bilinçli bir çakal kendisi. Adam olmaz. Bazılarına ne yapsan boş yaratılışları budur. Konu sahibi de öyle birisi .Rehabilitelik insan böyle arsız ve hadsizce savunma yapmaz .
yorumlara verdiği cvpları da okursan şok olabilirsin.İnan konuyu okumadım hln baya bildiğin yazdığı konuyu da yorumları da okumadım . Çünkü amacı ve niyeti belli . Belki de erkek değişik fantezileri var . Bilemiyorum . Konu başlığından belli zaten . Üç yıldır bir insan nasıl hep aynı çizgide olur bilemedim