- Konu Sahibi Manolyalale
Asla kabul etmezdim ne eşyaları ne de evi. Oldu hatta eski eşine aldığı gelinliği de giydirsin size masraf olmasın diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani varlıklı itibarlı insanlar çevre baskısı var biraz
Her iki taraftaAnlamadım şimdi ablacım sana kim ne diye baskı yapıyor evlen diye karşı taraf mı?
Madem zenginler sana gelince mi para yokmuş?
Her iki tarafta
Görücü usulü 20 yasındayızSiz nerde tanıştınız, ne kadar zamandır tanıyorsunuz, yaşlarınız neler, adam genel olarak nasıl davranıyor bence onu yazsanız insanlar daha iyi yorum yapar.
Şimdi siz dikilin karşılarına eski eşin gelinliğini de verin bence masraf olmasın ya diceksiniz. Ben ilk kez evleniyorum her şey yapılacak diceksiniz. O zaman sizden zaten soğurlar
Görücü usulü 20 yasındayız
Evlenecek olan sizsiniz. Ne hissediyorsunuz?Onemli olan o. Erkekler evlilik arifesinde ceplerinden az para cikmasina dikkat ederler,duzgun olanlari tenzih ederim. Eski esinin gelinligini giydirmeyi teklif edeni duymustum. Onun icin sifirdan kendi evinizi kurmaya dikkat edin. Yikilmis enkazin uzerinde mutlu olamazsiniz. Bunu teklif edenle de huzurlu bir evliliginiz olmaz.Merhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler