• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşin eşyaları

Tabiki asla kabul etmemelisiniz eşyaları sıfır alsanız bile zaten ilk evliliği ile ilgili bir konu geçse bile üzüleceksiniz ki bu sizin ilk evliliginiz.hem baskı yapanlar yaşamayacak o insanla herkes kapısını kapatıp gidecek siz başbaşa kalacaksınız.varlikli diye asla istemediğiniz bir evliliği yapmayın tekrar tekrar düşünün.

Siz nerde tanıştınız, ne kadar zamandır tanıyorsunuz, yaşlarınız neler, adam genel olarak nasıl davranıyor bence onu yazsanız insanlar daha iyi yorum yapar.

Şimdi siz dikilin karşılarına eski eşin gelinliğini de verin bence masraf olmasın ya diceksiniz. Ben ilk kez evleniyorum her şey yapılacak diceksiniz. O zaman sizden zaten soğurlar ;)

Siz nerde tanıştınız, ne kadar zamandır tanıyorsunuz, yaşlarınız neler, adam genel olarak nasıl davranıyor bence onu yazsanız insanlar daha iyi yorum yapar.

Şimdi siz dikilin karşılarına eski eşin gelinliğini de verin bence masraf olmasın ya diceksiniz. Ben ilk kez evleniyorum her şey yapılacak diceksiniz. O zaman sizden zaten soğurlar :KK66:
Görücü usulü 20 yasındayız

Tabikide gitmem ev neysede değiştirme imkanı yoksa eşya ne alaka bende esimin ikinci evliligiyim hiç bir çöp getirtmedim kvden çünkü eski eşiyle kvdeyle oturuyorlardi bohça bile istemedim o evden gelecek diye. Aynı yatakta yatmicaksiniz heralde

Görücü usulü 20 yasındayız

Ablacım sen boşver bu işi seni genç,tecrübesiz bulmuşlar kandırıyorlar.

Aileni de ayıpladım burdan, yangından mal kaçırır gibi 20lik kızı zengin adam bulduk diye vericez derdine düşmüşler??

Sen evlenme sakın başını yakma.

Arkadaşım güzelce konuya yazsaydin iyiydi.

Sevgili Misscherry sormus ya ha iste onlari basta konuda yazsaydin bir keske
Cevap vermeye halin yok gibi iki cümle iki cümle yaziyorsun.

Ikiniz de 20 iseniz bu adam ne zman evlenip ayrılmış
Yeni esya almaya yanasmiyorlar ama varlıklı bir aile
Himm bir b.k olmaz bu aileden kusura bakma ama
Eski gelinin yataginda mi yatacaksin

Merhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler
Evlenecek olan sizsiniz. Ne hissediyorsunuz?Onemli olan o. Erkekler evlilik arifesinde ceplerinden az para cikmasina dikkat ederler,duzgun olanlari tenzih ederim. Eski esinin gelinligini giydirmeyi teklif edeni duymustum. Onun icin sifirdan kendi evinizi kurmaya dikkat edin. Yikilmis enkazin uzerinde mutlu olamazsiniz. Bunu teklif edenle de huzurlu bir evliliginiz olmaz.

Evin her köşesinde mutlaka bir anı oluyor. Mümkünse evi bile değiştirmek isterdim.

Durumu yoksa o eşyaları 2. El fiyatına satıp uygun birşeyler alabilirsiniz ama o eve gelin gitmeyin,psikolojik olarak yıpratıcı birşey bu.

Back