Barışma asammasindaydikWyi v yerine kullanan insanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Bu da iğrenç gereksiz bi muhabbet. Size ne sevdiyse de sevmediyse de?
Hayırlısı...Barışma asammasindaydik
Soruma sordugum gbi bi cvbiniz olmadiama teşekkürlerHayırlısı...
Seni neden konuşturacakmış onu anlamadım. Bir de kızla fotoğrafını atıp sonra sevmiyorum mu diyor? Çocuk kandırıyor sanki. Bir de halâ neden konuşuyor seninle, acaba tekrar bir araya geleceğinizi mi düşünüyor?Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Böyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Siz sevmiş diyosunuz yaniSeni neden konuşturacakmış onu anlamadım. Bir de kızla fotoğrafını atıp sonra sevmiyorum mu diyor? Çocuk kandırıyor sanki. Bir de halâ neden konuşuyor seninle, acaba tekrar bir araya geleceğinizi mi düşünüyor?
Sevmismi pekiBöyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.
Böyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen kirli iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.Böyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.
Bilemem ama barışma aşamasındasınız ama o başka bir kadınla fotoğraf paylaşıyor. Sevse ne sevmese ne. Çok laçka. Bir hayrı olmaz.Sevmismi peki
Seviyor demek ki ya da tam tersi seni üzmek için yaptı bilerek, eğer böyleyse de hiç hoş değil. Problemli bir ilişki olur ilerde barışsanız bile.Siz sevmiş diyosunuz yani
Konuşmaları okumadınız galibaSeviyor demek ki ya da tam tersi seni üzmek için yaptı bilerek, eğer böyleyse de hiç hoş değil. Problemli bir ilişki olur ilerde barışsanız bile.
Soru yok ki konuda. Normal cümle yazmış sonuna soru işareti koymuşsunuz.Soruma sordugum gbi bi cvbiniz olmadiama teşekkürler
Soru yok ki konuda. Normal cümle yazmış sonuna soru işareti koymuşsunuz.
Ne farkeder şu iğrenç muhabbetlerden sonra.Peki sorayım siz konuşmalarından ne anladıniz sevmismi
Sevmismi sevmemismi tek cvplütfenNe farkeder şu iğrenç muhabbetlerden sonra.
Kendi de bozuk konuşuyorBöyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?