Eski esimle tesaduf karsilastik ( mutlu musun)

bubenimadim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
10
6
34
Iyi geceler.

2 haftadir kafam cok karisik. Yaklasik 5kg verdim ve adeta cikmazdayim. Bana akil, fikir ve tercubeli hanimlardan ne yapmam gerektigini sormak icin actim bu profili.

Konuya girmek istiyorum

Arkadasimin akrabasi evlendi 2 hafta once ve arkadasim ve esi sadic olarak katildilar.
Kizi evden aldiktan sonra bir kac saat sonra ve dugune salonuna gitmeden once ve zamanda var diye bi yerde oturdular. Tabi bende yanlarinda bulundum.

Kiz ve damat
Kiz arkadasim ve esi
Damadin arkadasi
Ben
Ve damadin arkadasi da benim eski esimin arkadasi. ( ben evliyken ne gordum ne ismini duydum arkadas degillerdi)

Olay burda patliyor, eski esimde bu ortamda bulunuyor. Iceri giriyor ve hersey o anda oluyor. 2dk icinde hepsi sigara icmek icin disari cikiyorlar. Eski esim ve bende aslinda neyapacagimizi sasirarak bana millet kalktiktan sonra sunu dedi. Mutlu musun? Ben kekeledim ne diyecegimi bilemedim ve sustum. 'Sen' sadece cikti agzimdan. Oda sen yanimda olsaydin daha mutlu olurdum dedi ve oda gitti disari. Arkadasiyla ve milletle konustuktan ve sigara yaktiktan sonra gitti. ( sigara icmiyor normalde ) cunku arkadasi buna neoldu ilk defa sigara icerken gordum dedi hatta.

Ben orda cok fena oldum wcye gittim ve agladim...

Arkadasima ve esine de sinir oldum cunku arkadasim ve esi, eski esim oldugunh bile bile kalkip hepsi disari cikti. Herneyse dugunden sonra ozur diledi bizde sasirdik nasil oldu anlamadik dediler....

Tam unuttum derken cikti karsima....
Belli adam spor yapmis...
Hergun onu dusunuyorum...
Bi adim atsam mi....
O lafla bana ne demek istedi....

Instagramini 10gundur aradim sonunda buldum... 3 4 gundur bakiyorum acik profil....

4.5 senelik evli kaldim
6 sene sevgili

Adim atasim var...
Ailem ne der...
Abilerim ve ailem arkasindan cok kufur ettiler ..
Kendi evimi kurdum duzenim tam oldu derkrn bu....

Unutamiyorum.. uyuyamiyorum...
Belki o lafi demeseydi...

Ne yapmam lazim..

10.5 seneye rağmen bitirmenize sebeb olan şey neydi ?

4.5 yillik evlilik.
Arkasindan aile ve abilerin kufur ettigi bir eski es.
Adam o kadar mutsuzmus ki bosandiktan sonra muhtemelen tek bir hamle yapmamis veeee bingooo kader aglarini ormus ve evren sizi bir araya getirmek icin yogun bir caba icine girmis.
O da ne yillar sonra mutlu musun? Sen yanimda olsan daha mutlu olurdum diyor.
Konu sahibi tam bu noktada 5 kilo veriyor.

Iste olay bu noktadan sonra iyice heyecanli olmaya basliyor ve konu sahibi neredeyse neden bosandigini bile hatirlamiyor.

Serin hikaye.

Bunu arkadasima sordum. Tanismiyorlar. Yok yani nasil bilebilecek orda oldugumu. Hayatta inanmam buna. Aralarinda bile 40km var.

Buna inanmam ben.
Olamazki

Bunu arkadasima sordum. Tanismiyorlar. Yok yani nasil bilebilecek orda oldugumu. Hayatta inanmam buna. Aralarinda bile 40km var.

Buna inanmam ben.
Olamazki

Ama siz yazdiginizi simdiden unutmussunuz olmaz ki boyle Damadin arkadasi esinizin arkadasi ama siz evliyken ne adini duydunuz, ne gordunuz, hatta arkadas degillermis. Simdi kalkmis arkadasima sordum diyorsunuz uzuyorsunuz Iste her sey bir anda olup bitmis diyorum ya evrenin isi bu.

En onemli seyi hala anlatmadiniz. Niye bosanmistiniz? Siz mi istemistiniz bosanmayi?

Arkadasimin esi damadi tanimiyor.
Arkadasimin esi damadin arkadasini da tanimiyor.
Damadin arkadasini hic gormemis konusmamis.

Instagramdan mi bakti.. baksa yine bulamaz bence.

Kafam karisti

En onemli seyi hala anlatmadiniz. Niye bosanmistiniz? Siz mi istemistiniz bosanmayi?

Neden bosandiklarini konu sahibi bile hatirlamiyor ki yukarida yazdi. Insanlar neler yasiyor dedi hatta ama eski esin arkasindan aile ve abiler kufur etmis. Demek ki gercekten hatirlanmayacak kadar kucuk bir meseleymis.

Kiz arkadasima sordum. Beni yanlis anliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…