Eski esimle tesaduf karsilastik ( mutlu musun)

Cinselik dedigim sey. Ten uyumu.
Fazla istekli. Ben ise isteksiz ve hissedememe gibi sorunlar. Cozum bulamadik veya ikimizde hakli haksiz davasina dustuk.
Allah aşkına aklınızı başınıza alın. Ten uyumu boşanınca düzelen bişey mi???

Aradan uzun zaman geçti, artık tenimiz uyuyor mu diyeceksiniz!

Cinselik dedigim sey. Ten uyumu.
Fazla istekli. Ben ise isteksiz ve hissedememe gibi sorunlar. Cozum bulamadik veya ikimizde hakli haksiz davasina dustuk.
Bence siz boşu boşuna bopanmışsınız.
Seviylrsan adım at gitsin hayat kısa.
Şimdi beni topa tutarlar burda.

Tekrar bir araya gelirseniz bir şeyin değişmeyeceğini düşünün. Bir şeyleri kurtarmak isteseydi evli iken kurtarmaya çalışırdı.

Cinsellik sorunlariniz ten uyumu probleminiz sebebiyle abileriniz kufur mu etti adama?
Aileniz nasil anladi bu adamin cok istekli oldugunu?
Git desek yarin gelip bize adam cok istekli hala biktim filan uyumsuzum dicek misin demiceksen git baris bence. Abinleri cinsel sorunlarina dahil etme

Cinsel ten uyumu sorununuz cozulmez. Zaten ten uyumu ya vardir ya da yoktur. Ha eski esiniz artik cinselligi onemsemiyorsa o zaman denemeye degebilir. Ama o cinsellik sorunu cozulmez, bunu unjtmayin

O kadar yalan dolan ki eski eşimin arkadaşı yok biz evliyken arkadaş değillermiş yok pardon yanlış anlattım aslında kimse tanıyor. Neden boşandı bilmiyorum, abilerim küfür etti, cinsellik, ego savaşı saçma sapan uydurmuşsunuz bişey

O gerçekten mutsuz ise,
Sizi yanında görmeyi istiyor ise bu zamana kadar bir şey yapmasi gerekmez miydi ?

Böyle bir tevafuk olmasa ne olacaktı. ?
Bana samimi gelmedi, herkesin yanında eşi olunca öylesine , biz de hala çift olsak iyiydi diye boşuna edilmiş bir laf gibi .

İsteyen adım atar böyle bir denk gelişi beklemez.

Bence adam aynıdır
Neden etkilenip ağladınız
Onca üzüntü yaşatmış bu adam size
Hayatınızda erkek derdi yokken nede kendinizi sorguya çektiniz ,anlamadım

Burada en önemli soru neden ayrıldınız bence?

aynı derdi başınıza yeniden almayın durduk yere. Boşamışsın bitmiş gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…