Eski esimle tesaduf karsilastik ( mutlu musun)

Cinselik dedigim sey. Ten uyumu.
Fazla istekli. Ben ise isteksiz ve hissedememe gibi sorunlar. Cozum bulamadik veya ikimizde hakli haksiz davasina dustuk.
Allah aşkına aklınızı başınıza alın. Ten uyumu boşanınca düzelen bişey mi???

Aradan uzun zaman geçti, artık tenimiz uyuyor mu diyeceksiniz!

Cinselik dedigim sey. Ten uyumu.
Fazla istekli. Ben ise isteksiz ve hissedememe gibi sorunlar. Cozum bulamadik veya ikimizde hakli haksiz davasina dustuk.
Bence siz boşu boşuna bopanmışsınız.
Seviylrsan adım at gitsin hayat kısa.
Şimdi beni topa tutarlar burda.

Tekrar bir araya gelirseniz bir şeyin değişmeyeceğini düşünün. Bir şeyleri kurtarmak isteseydi evli iken kurtarmaya çalışırdı.

Cinsellik sorunlariniz ten uyumu probleminiz sebebiyle abileriniz kufur mu etti adama?
Aileniz nasil anladi bu adamin cok istekli oldugunu?
Git desek yarin gelip bize adam cok istekli hala biktim filan uyumsuzum dicek misin demiceksen git baris bence. Abinleri cinsel sorunlarina dahil etme

Cinsel ten uyumu sorununuz cozulmez. Zaten ten uyumu ya vardir ya da yoktur. Ha eski esiniz artik cinselligi onemsemiyorsa o zaman denemeye degebilir. Ama o cinsellik sorunu cozulmez, bunu unjtmayin

O kadar yalan dolan ki eski eşimin arkadaşı yok biz evliyken arkadaş değillermiş yok pardon yanlış anlattım aslında kimse tanıyor. Neden boşandı bilmiyorum, abilerim küfür etti, cinsellik, ego savaşı saçma sapan uydurmuşsunuz bişey

O gerçekten mutsuz ise,
Sizi yanında görmeyi istiyor ise bu zamana kadar bir şey yapmasi gerekmez miydi ?

Böyle bir tevafuk olmasa ne olacaktı. ?
Bana samimi gelmedi, herkesin yanında eşi olunca öylesine , biz de hala çift olsak iyiydi diye boşuna edilmiş bir laf gibi .

İsteyen adım atar böyle bir denk gelişi beklemez.

Bence adam aynıdır
Neden etkilenip ağladınız
Onca üzüntü yaşatmış bu adam size
Hayatınızda erkek derdi yokken nede kendinizi sorguya çektiniz ,anlamadım

Iyi geceler.

2 haftadir kafam cok karisik. Yaklasik 5kg verdim ve adeta cikmazdayim. Bana akil, fikir ve tercubeli hanimlardan ne yapmam gerektigini sormak icin actim bu profili.

Konuya girmek istiyorum

Arkadasimin akrabasi evlendi 2 hafta once ve arkadasim ve esi sadic olarak katildilar.
Kizi evden aldiktan sonra bir kac saat sonra ve dugune salonuna gitmeden once ve zamanda var diye bi yerde oturdular. Tabi bende yanlarinda bulundum.

Kiz ve damat
Kiz arkadasim ve esi
Damadin arkadasi
Ben
Ve damadin arkadasi da benim eski esimin arkadasi. ( ben evliyken ne gordum ne ismini duydum arkadas degillerdi)

Olay burda patliyor, eski esimde bu ortamda bulunuyor. Iceri giriyor ve hersey o anda oluyor. 2dk icinde hepsi sigara icmek icin disari cikiyorlar. Eski esim ve bende aslinda neyapacagimizi sasirarak bana millet kalktiktan sonra sunu dedi. Mutlu musun? Ben kekeledim ne diyecegimi bilemedim ve sustum. 'Sen' sadece cikti agzimdan. Oda sen yanimda olsaydin daha mutlu olurdum dedi ve oda gitti disari. Arkadasiyla ve milletle konustuktan ve sigara yaktiktan sonra gitti. ( sigara icmiyor normalde ) cunku arkadasi buna neoldu ilk defa sigara icerken gordum dedi hatta.

Ben orda cok fena oldum wcye gittim ve agladim...

Arkadasima ve esine de sinir oldum cunku arkadasim ve esi, eski esim oldugunh bile bile kalkip hepsi disari cikti. Herneyse dugunden sonra ozur diledi bizde sasirdik nasil oldu anlamadik dediler....

Tam unuttum derken cikti karsima....
Belli adam spor yapmis...
Hergun onu dusunuyorum...
Bi adim atsam mi....
O lafla bana ne demek istedi....

Instagramini 10gundur aradim sonunda buldum... 3 4 gundur bakiyorum acik profil....

4.5 senelik evli kaldim
6 sene sevgili

Adim atasim var...
Ailem ne der...
Abilerim ve ailem arkasindan cok kufur ettiler ..
Kendi evimi kurdum duzenim tam oldu derkrn bu....

Unutamiyorum.. uyuyamiyorum...
Belki o lafi demeseydi...

Ne yapmam lazim.. 😥
Burada en önemli soru neden ayrıldınız bence?

Iyi geceler.

2 haftadir kafam cok karisik. Yaklasik 5kg verdim ve adeta cikmazdayim. Bana akil, fikir ve tercubeli hanimlardan ne yapmam gerektigini sormak icin actim bu profili.

Konuya girmek istiyorum

Arkadasimin akrabasi evlendi 2 hafta once ve arkadasim ve esi sadic olarak katildilar.
Kizi evden aldiktan sonra bir kac saat sonra ve dugune salonuna gitmeden once ve zamanda var diye bi yerde oturdular. Tabi bende yanlarinda bulundum.

Kiz ve damat
Kiz arkadasim ve esi
Damadin arkadasi
Ben
Ve damadin arkadasi da benim eski esimin arkadasi. ( ben evliyken ne gordum ne ismini duydum arkadas degillerdi)

Olay burda patliyor, eski esimde bu ortamda bulunuyor. Iceri giriyor ve hersey o anda oluyor. 2dk icinde hepsi sigara icmek icin disari cikiyorlar. Eski esim ve bende aslinda neyapacagimizi sasirarak bana millet kalktiktan sonra sunu dedi. Mutlu musun? Ben kekeledim ne diyecegimi bilemedim ve sustum. 'Sen' sadece cikti agzimdan. Oda sen yanimda olsaydin daha mutlu olurdum dedi ve oda gitti disari. Arkadasiyla ve milletle konustuktan ve sigara yaktiktan sonra gitti. ( sigara icmiyor normalde ) cunku arkadasi buna neoldu ilk defa sigara icerken gordum dedi hatta.

Ben orda cok fena oldum wcye gittim ve agladim...

Arkadasima ve esine de sinir oldum cunku arkadasim ve esi, eski esim oldugunh bile bile kalkip hepsi disari cikti. Herneyse dugunden sonra ozur diledi bizde sasirdik nasil oldu anlamadik dediler....

Tam unuttum derken cikti karsima....
Belli adam spor yapmis...
Hergun onu dusunuyorum...
Bi adim atsam mi....
O lafla bana ne demek istedi....

Instagramini 10gundur aradim sonunda buldum... 3 4 gundur bakiyorum acik profil....

4.5 senelik evli kaldim
6 sene sevgili

Adim atasim var...
Ailem ne der...
Abilerim ve ailem arkasindan cok kufur ettiler ..
Kendi evimi kurdum duzenim tam oldu derkrn bu....

Unutamiyorum.. uyuyamiyorum...
Belki o lafi demeseydi...

Ne yapmam lazim.. 😥
aynı derdi başınıza yeniden almayın durduk yere. Boşamışsın bitmiş gitmiş

X