Eski esimle tesaduf karsilastik ( mutlu musun)

kas yapti diye mi bunca romantizm?

neden ayrıldınız acaba? ona göre yorumda bulunmak istiyorum.

boşanmanızda bir garip sizin olayı anlatmanızda... bu ara fazla romantik filmler mi izliyorsunuz ıssız adam gibi tavırlar falan...,

ilk başta konunuz pek gerçek gelmedi. ama yaşamışta olabilirsiniz tabi. içinizde kaldıysa bu kadar dert etmeyin gel bi yemeğe çıkalım diyin oturup konuşun liseli ergen misiiiniz siz. ne bu tavırlar çok sıkıcı

Cok sacma bir bosanma hikayesi. Kimse serinkanlı davranmamis
Seksi ic camasirlari giymemekte ve planli sekste israr ediyorsunuz , şimdi hazirsaniz hicbir sorununuz kalmiyor. Mutluluklar

Cinsellik istemeyen her kadin, kocasini sevmediginden degil. Kocayı cok sevip cinsellikten haz almayanlar da cok var.
Benim bir arkadasim var, lise askiyla evli. Hala da cok bağlılar birbirlerine ama is cinselliğe geldi mi yatakta denizyildizi gibi hareketsiz yatsin.

Kendisinin anlattigina göre, ne kocasina simsiki sarilir, ne zevk alir, ne yeni bir pozisyona gecer. Biz aramizda " Burcu'nun denizyıldızı pozisyonu" diyoruz bunaÖylece sirtüstü yatiyormus. Cok da guzel bir kadin. Kocasi için resmen azap gibidir eminim ki. Baslik sahibi önce bu sorunu çözmeli

Oyle de olabilir ama sonucta işin bosanmaya gelmemiş arkadasınızda. Burda bitiren kadın,özleyen kadın,özlendigine inanan kadın... yani adam onsuz oldugu surede arayıp sormamıs dugunde karsılasında ki tesadufte degildir arkadasları haber vermiştir senin eski es burda diye. Kadını gorunce sensiz mutlu degilim diye seranat yapıyor ama pek inandırıcı degl. Yoksa cinsellik bizde bi zaman oluyor seks meks aklımıza gelmiyor hele ben cocuktan sonra kendimi yataga zor atıyorum ama bu yuzden de bitirmem yani

Cinselik dedigim sey. Ten uyumu.
Fazla istekli. Ben ise isteksiz ve hissedememe gibi sorunlar. Cozum bulamadik veya ikimizde hakli haksiz davasina dustuk.
Siz sonrasında başkasıyla cinsellik yaşadınız mı? Mukayese edebileceğiniz daha uyumlu bir cinsel birlikteliğiniz oldu mu?
O zaman ne için kavga ettiyseniz yeniden edeceksiniz.

kat kat katlanarak üzülmek istemiyorsan ufak bir nasihat sana kardesim denenmisi denemeyeceksin

Spor yapmamış haliyle size fazla istekli geliyorsa, spor yapmış halinden uzak durun direkt zaten. Ciddiyim dalga geçmiyorum. Ben normalde hayır demem her daim hazır ve nazır ama eşim spor yaptığı dönem kaçacak yer arıyordum. Şu kadın programında isyan eden bir kadın vardı bıktım diye, ona dönmüştüm. Her şey bir yana, bunca zaman aramamış sormamış, düğün günü sizi süslü püslü görünce bir yürüyeyim demiş gibi duruyor kaba tabirle. Bence olmaz, hayatınıza devam edin kalbinizi bir daha kırmasın boşu boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…