eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk

Inşallah çocuğunuzu bir daha o insanlara vermezsiniz lütfen peşini bırakmayın

Nefret ediyorum böyle insanlardan savcı ile görüşün hatta şehir bile değiştirin pislikler. Resmen geleceğini yakmaya çalışıyorlar çocuğun yazık günah Allah korkuları yok

Tamam da siz niye konuda kadın kızınıza bizzat taciz tecavüz etti gibi anlatıyorsunuz desenize karı koca cinsel ilişkideyken çocuk gördü diye büyük fark var direkt çocuğa tecavüz edilmesinden !!!
Hanımefendi burada niye kadına yükleniyorsunuz?
Kızın cinsel organının fotoğraflarını çekmiş, kendininkileri de çektirmiş.

Hanımefendi burada niye kadına yükleniyorsunuz?
Kızın cinsel organının fotoğraflarını çekmiş, kendininkileri de çektirmiş.
Ben ilk konusunu okuyup bu yorumu yaptım konunun içinde foto çekti diye bir şey yok kaç sayfa sonra yazmış o detayı gören çoğu kişi ilk sayfaya göre yorum yapıyor

Bu konuyu ayrıldılı bi şekilde daha öncede açmıştım bilenler var burda parça parça anlatmamdan dolayı yanlış anlaşılmış olabilir ben olaya ortadan giriş yaptım ondan yanlış anlaşılma olmuş olabilir

Yaaa bende kadın küçük çocuğa bir şey yaptı sandım. Saydırıyordum gece gece. Konu sahibi düzgün anlatsan ya şu olayı.

Benim burdan sormak istediğim bi soru var eski eşimizin yeni eşi kadın mı ?

Ve siz cinsel taciz olayını doktor raporuyla ispatlayın eğerki ispatlarsanız velayeti vermez mahkeme yinede kesin bilgi için mutlaka avukat desteği alın…

Yaaa bende kadın küçük çocuğa bir şey yaptı sandım. Saydırıyordum gece gece. Konu sahibi düzgün anlatsan ya şu olayı.

Kadının, çocuğun genital bölgesinin fotoğrafını çekmesi istismardır. Kendi genital bölgesini çocuğa göstermesi istismardır. Hatta şu anda pedofili kişilerin gördüğünü ve yorum yaptığını bile bile çocuğunun mayolu fotoğrafını herkese açık platformlara yükleyen anneler yurt dışında çok eleştiriliyor ve istismar olarak değerlendiriliyor. İlla tecavüz edilmesine gerek yok. Kadının yaptığı basbayağı cinsel istismar. Ki çocuğa ait fotoğrafları ne amaçla çektiği de belli değil. Daha önce bu şekilde vakalar olmuştu, kadın fotoğrafları başka adamlara yollayabilir. Küçücük çocukla bu şekilde eylemlerde bulunan birisi sapıktır ve ilerisi de belli değildir, olay rahatlıkla tecavüze de gidebilir. Konu sahibini daha da germek için yazmadım bunları ama çocuğunu muhatap etmek istememekte sonuna kadar haklı.

Tükürürüm öyle babaya ben. Çocuk ne diyorsa yanlış da olsa doğru kabul edip gözlemlerim. Varsın yalan olduğunu göreyim. En azından içim rahatlar.
Bir de kimSe kimseye çocuğunu bırakmamalı. Sen evdeysen al çocuğunu. Boşanmış bir kadın olarak babaları ya da ben evlenirsem ikimizde çocuğumuzu yeni eşlerle yalnız bırakamayız. Kimin işi varsa öz annesine babasına emanet etsin işi olduğu zaman. Artık böyle.
Her yere başvuru yap karakol, mahkeme, aile sosyale, cimere de yaz. Hatta bulunduğun ilin valiliğine git. Cimere bakan basın müdürlükleri var orada anlat derdini. Yine valiliğin için de açık kapı bürosu var. Bizim ilimizde vali bey vatandaşı birebir dinliyor günleri var. Valiliğin içindeki bütün birimler yardımcı olmaya çalışır konu hassas çünkü. Elbet birisi engel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…