- 22 Kasım 2022
- 226
- 112
-
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
İnşaAllah göstermez babalığı kimlik üzerindeki baba adı kısmından ibaret ztnKanunları bilmiyorum da hakim o babaya yavrunuzu göstermez inşallah.
Bir kadın bir kıza cinsel istismarda bulunmuş doğru mu duyuyorum. Nasıl anladınız bunuBilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var babanın
Çocuğum cinsel birlikteliğe şahit olması cisel istisnar sayılıyorBir kadın bir kıza cinsel istismarda bulunmuş doğru mu duyuyorum. Nasıl anladınız bunu
Şimdi görüştüm teşekkürlerBu konu çok hassas ve kesinlikle yasal bilgi gerektiriyor, bu sebeple size hiçbirimiz sağlıklı bir bilgi veremeyiz
Bir avukatla görüşün ve lütfen konuyu güncellemek için soru işaretli mesajlar atmayın yasak
Bu çok büyük bir ihmal gerçekten, avukatla görüşüp bilgi almanız en sağlıklısı. Aile mahkemesinde normalde mahkemenin uzmanları sizinle görüşüp bu konularda bilgi alıyorlar ama icrada farklı bir yol izleniyor olabilir. Aile mahkemesinde benzer durumda olan (ama orada annenin ruh sağlığı sorunu nedeniyle çocuk cinsel ilişkiye şahit olmuştu) bir anneye çocukla gözetim eşliğinde görüşme imkanı sunulmuştu sadece. Umarım çocuğunuz için en iyi olan şey gerçekleşir.Çocuğum cinsel birlikteliğe şahit olması cisel istisnar sayılıyor
Görüştüğüm avukatta görme günlerini kaldırmak için mahkeme açmanız lazım dedi tedbir kararı çıkartın karıarı icraya verin dediBu çok büyük bir ihmal gerçekten, avukatla görüşüp bilgi almanız en sağlıklısı. Aile mahkemesinde normalde mahkemenin uzmanları sizinle görüşüp bu konularda bilgi alıyorlar ama icrada farklı bir yol izleniyor olabilir. Aile mahkemesinde benzer durumda olan (ama orada annenin ruh sağlığı sorunu nedeniyle çocuk cinsel ilişkiye şahit olmuştu) bir anneye çocukla gözetim eşliğinde görüşme imkanı sunulmuştu sadece. Umarım çocuğunuz için en iyi olan şey gerçekleşir.
Bu gün gidemiyorum çocuklarıma bakacak kimsem yok annem memleketten gelecek sabah erkenden gidicem İnşaAllahDurmayin bugun hemen savciya gidin, baba icin uzaklastirma karari cikarsin. En kisa yol savcidan geciyor bence, savci bir cozum onerir diye dusunuyorum cunku halihazirda bir dava var. Daha uzun sureli uzaklastirma karari icin avukata danisin derim.
Bana da mantıklı geldi, demek ki tekrar aile mahkemesine başvurmanız gerekecek. Dediğim gibi zaten orada dilekçenize yazarsınız, mahkemenin uzmanlarına da açıklarsınız.Görüştüğüm avukatta görme günlerini kaldırmak için mahkeme açmanız lazım dedi tedbir kararı çıkartın karıarı icraya verin dedi