eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk

Öyle birşey yapamaz

İlk okuyup yorum yaptım konu sahibi parça parça anlatmış tepki yiyince çocuğumu resimleri çekmiş demiş bilmiyorum çok garip konu inanasım yok açıkçası İnsallah fake’dir gerçek olmasın da

Çok şaşırdım eski eşinizin karısı nasıl bir istismarda bulunmuş ?

kızınız kaç yaşında kendini savunabilecek bir yaşta mı örneğin teşebbüste ağlamak bağırmak gibi
Neyi savunaxaksiniz ben anlamadım ya da amacınızı kadın yapmamıştır ya ya mi baglanacaklar. Üç tane psikolog dinledi diyor yorumları okurken bunu da okusaydiniz mesela. Ayrıca fotoğrafi geçin çocuğun önünde nasıl cinsel ilişkiye giriliyor nasıl basabiliyor çocuk kapı kilidi yok mu ? Hepimiz çocuk olduk anne ve baba seks yaparken kaç kişiye denk gelmiştir.

Ben hiç denk gelmedim mahkemede görevli pedegog çocuk taklit ediyor birilerini dedi kesinlikle kendi başına yapacağı şeyler değil dedi kızım kendi poposunun falan videolarını cekmiş ben uyurken saklana saklana videoları fark edince pedegoga götürdüm orda anlattı uzman istismar olabilir diyinve emniyete yönlendirildik kızımı çocuk izlem merkezine başka bi şehire götürdüker orda başka uzmanlarda dinledi kadın kızımı kendini videoya cekiyormuş onun yaptıklarını taklid ediyor çocuk dedi o dönem oyun gibiydi kızım için normalmiş gibi anlatıyordu orda olanları banyoda ilişkiye girdiklerini babasının önünde kocaman birşey olduğunu falan söylemiş hepsi raporda var

Delirir insan bunları duydukça.
Çocuğunuz telefon ve tabletle vakit geçiriyor mu? Başka bir yerde görmüş olma ihtimali var mı? Çok korkunç bu ya. Şüphesi bile korkunc.

Ay Allah'ım ben ne okudum. Çocuk buna tesadüfen mi şahit oluyor yoksa bilerek mi yapmışlar bunu? Ne iğrenç insanlar.
İlişkiyi bilerek göstermiş olamazşar sonuç olarak kendi evladı ama kadın özelikle kızıma bunu yaptı istemede korksun gitsin diye yapmış olabilir bilmiyorum o kadar çok sebeb var ki neden yaptığına dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…