- 22 Kasım 2022
- 226
- 112
-
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
Buraya resim atabilsem bi raporları falanCok guzel ifade etmişsin aynen onu diyorum. Kırık mı bu hani bakiyim biseyin yok ya diyecegin tek seferde. Enteresan. Normalde o doktorun da rapor tutup savcılığa bildirmesi lazım en azından annesine siz bununla ilgili bi sikayette bulundunuz mu diye sormasi lazimdi travma yokmus hadi gidin diyecegine.
Kaldi ki zaten istismarin sonuclarinin sencesi bencesi olmamasi adina hukuki olarak istismara ugrayan cocugun psikolojisinin bozulmus olduğu varsayimi esas alinir. Ayseninki bozulmus Fatmaninki bozulmamis Fatmayi taciz edenin sucu yoktur mu diycez burda ispatlanmasi gereken sey cocugun bu istismara ugrayip ugramadigi. Ugradigina eminse zaten raporu tutmaliydi. Ve emniyete savciliga vs bildirmeliydi.
Ve siz bunlara rağmen 5 yaşındaki kızınızı 2 aylığına o adamın yanina mi gönderdiniz? Sakın yanlış anlamayın eleştirmek değil derdim,okuyunca inanin çok üzüldüm ama 5 yaşındaki kız çocuğunu 2 aylığına göndermenizi zaten algılayamadım,bu sürede hiç mi görüşmediniz çocukla,babaannesinin yaninda sandım demiştiniz. Benim çocuğum yok ama inanın düşünemiyorum,küçücük çocuğum olacak ve 2 ay nerde nasıl kaldığını döndüğünde öğrenicem,aklım almıyor.. lütfen bir daha göndermeyin o çocuğu,bi ömür unutamayacağı tramvalara sebep olmasinlar.Ucimle görüştük avukat verdiler psikolok ta aşabilirmişim bu babanım getirdiği ilk kadın değil bi dunya kadın var hatta biri eski eşimden ayrılınca ben buldu eski kocan uyuşturucu kullanuyo çocuğun yanında gönderme bile dedi kızınses kayıtları mesajları hala duruyor telefonumda
Bunu kaldirin. Cocuk, eski eş herkesin isim soyisim bilgisi var.Hazırlanan iddaname
Burada isimler var kaldırın hemenHazırlanan iddaname
Gözünüz aydın. Umarım gereken cezayı alırlar.Görüşmeleri kısıtlandı uzaklaştırılma kararı alındı
Hemen kaldırın çok hassas bi konuHazırlanan iddaname
Hanımefendi isimler ayan beyan var. Yargı süreci daha yeni başlamış. Gizlilik esasına aykırı davranıyorsunuz. Haklıyken haksız duruma düşeceksiniz.Hazırlanan iddaname
Yok olaydan önce olayın olduğu tarih o iki ayVe siz bunlara rağmen 5 yaşındaki kızınızı 2 aylığına o adamın yanina mi gönderdiniz? Sakın yanlış anlamayın eleştirmek değil derdim,okuyunca inanin çok üzüldüm ama 5 yaşındaki kız çocuğunu 2 aylığına göndermenizi zaten algılayamadım,bu sürede hiç mi görüşmediniz çocukla,babaannesinin yaninda sandım demiştiniz. Benim çocuğum yok ama inanın düşünemiyorum,küçücük çocuğum olacak ve 2 ay nerde nasıl kaldığını döndüğünde öğrenicem,aklım almıyor.. lütfen bir daha göndermeyin o çocuğu,bi ömür unutamayacağı tramvalara sebep olmasinlar.
Nasıl kaldırcamBunu kaldirin. Cocuk, eski eş herkesin isim soyisim bilgisi var
Nasıl kaldırcam
Hazırlanan iddaname
Resimini altına şikayet edermisiniz kaldırılması içinSanirim artik duzenleyemiyorsunuz.
Mune bu postta yer alan fotoğrafta kişi isim soyisim bilgileri yer aliyor. Kaldiramak icin Birsey yapabilir miyiz?
Olayı anlatamıyorum karışıyo o yüzden bu belgeyi paylaştım kendimi ifade edemediğim içinSanirim artik duzenleyemiyorsunuz.
Mune bu postta yer alan fotoğrafta kişi isim soyisim bilgileri yer aliyor. Kaldiramak icin Birsey yapabilir miyiz?
Çok şükürGörüşmeleri kısıtlandı uzaklaştırılma kararı alındı
Teşekkür ederim birdaha olmuycakgörsel kaldırıldı, lütfen gizliliğinizi korumak adına isim soyad vb kişisel bilgilerin olduğu paylaşımlar yapmayın
İsimlerin uzerini karalayarak paylasabilirsiniz. Onemli olan cocuklarinizin gizliligi. Basiniza baska isler alirsiniz, hedef gostermis oluyorsunuz kişilerin bilgileri acikken.Olayı anlatamıyorum karışıyo o yüzden bu belgeyi paylaştım kendimi ifade edemediğim için
Kendimi ifade edemedim yoksa paylaşmazdım iaddenemeyi karmakarışık oldu die paylaştımİsimlerin uzerini karalayarak paylasabilirsiniz. Onemli olan cocuklarinizin gizliligi. Basiniza baska isler alirsiniz, hedef gostermis oluyorsunuz kişilerin bilgileri acikken.
Cektiginiz fotografin uzerindeki isimleri galeride bulunan "duzenle" seceneginde yer alan kalem ile karalayabilirsiniz.Kendimi ifade edemedim yoksa paylaşmazdım iaddenemeyi karmakarışık oldu die paylaştım
Evet davada da bu paylaşım aleyhinize olur henüz sonuçlanmadı çünküBunu kaldirin. Cocuk, eski eş herkesin isim soyisim bilgisi var.