- 30 Kasım 2022
- 251
- 200
- 38
-
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
Kendiniz ve kızınız için uzaklaştırma kararı aldırabilirsiniz.Bilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var babanın
Evet anlatmaya çalıştığım şey buydu. İstismardır, hatta pedofillerin çoğu aile içerisinde veya yakınları olan çocukları aylarca yılarca böyle şeylere maruz bırakırlar ki öocuk normal algılasın. Çıplak gezer, kucağına oturtur, çnünde mastürbasyon yapar, çocuğun yanında cinsel ilişkiye girer veya videolarnı izletir. Dudaktan öper, sulu sulu öper ve normal olduğuna inandırır, sevmeye çalışır gibi. Bunun eğitimleri var, pedofiliye maruz bırakılan çocukları kurtarabilmek için hepimizin bunları öğrenmesi şart. Bİr de ileride kızı pazarlamaya çalışmak için önce resmini çekip resimleri parayla satanlar var. Kıbrısta sanırım anne yakalanmıştı. Bebeklerin bezlerini açarak resimlerini paylaşmış. Çocuklu ailelerin instagram hesaplarına özelden para ile kıyafet ve poz teklifleri oluyor. Benim için şunu söyletir misiniz diye para karşılığı çocuğa adamın ismini söyletenler var veya adam için özel çekim yapanalr. Saadet öğretmenin izlediği davaları takip edin, açıklamaları okuyun aynı zamanda Orhan Toker de kendisine gelenleri paylaşıyor.Kadının, çocuğun genital bölgesinin fotoğrafını çekmesi istismardır. Kendi genital bölgesini çocuğa göstermesi istismardır. Hatta şu anda pedofili kişilerin gördüğünü ve yorum yaptığını bile bile çocuğunun mayolu fotoğrafını herkese açık platformlara yükleyen anneler yurt dışında çok eleştiriliyor ve istismar olarak değerlendiriliyor. İlla tecavüz edilmesine gerek yok. Kadının yaptığı basbayağı cinsel istismar. Ki çocuğa ait fotoğrafları ne amaçla çektiği de belli değil. Daha önce bu şekilde vakalar olmuştu, kadın fotoğrafları başka adamlara yollayabilir. Küçücük çocukla bu şekilde eylemlerde bulunan birisi sapıktır ve ilerisi de belli değildir, olay rahatlıkla tecavüze de gidebilir. Konu sahibini daha da germek için yazmadım bunları ama çocuğunu muhatap etmek istememekte sonuna kadar haklı.
Sadece cinsel birliktelik yok kızımın genetal bölgelerinin resimlerini cekmiş
5 yaşındaki kiz cocugunun genital bölgesinin fotografini ne yapmis bu kadın? Suc duyurusunda bulunup telefonlari incelenmeye alinmali. Biseksüel egilimleri yoksa kendi icin saklamakla yetinmemis tanidigi pedofili birine yollamistir erkek kardeşi kuzeni falan var mi etrafinda ya da internete yuklemistir para karsiligi kafayi parayla bozmuslar zaten cocuk elden gidio baba ordan tazminat diyo hala kanı bozuk şuursuz.
Ne yaptiniz? Birilerine ulasabildiniz mi? Pedagogun raporu var mi elinizde yoksa tekrar götürün cocugu doktora. Travma yasamamis diyene götürmeyin ama. O yastaki travma yaratan sey oyle kahve falina bakar gibi cocugun suratina bakilarak anlasabilecek bi sey değil. Ben de anne babamin seslerine sahit oldum benzer yasta sorsan bi derdim yoktu bu konuyla ilgili. Ama ergenlik döneminde seslere aşırı duyarli hale geldim komsu sevisse ben orgazm raddesine geliodum yerli yersiz. Ensest ilişkilere tetiklenen hale de gelebilir. Babasinin cinsel organini nasil o kadar apacik görüyor cocugu fark etmiolar mi insan bi önünü kapatir. Bu nasil adam ya. Anlasamazsin bosanirsin anlarım da ortada cocuk varken bu eslerin hemen yeni birini eve getirme cabasi cok mide bulandirici. Otur cocuguna babalik yap dertleri hemen baskasini bulmak oluyo o arada da cocugu aradan cikarmaya kalkarsan boyle olur iste. Cocuk olmadigi gunlerde ne halt yiosan ye. Ne aynı eve sokuyosun hemen tanimadigin etmediğin kadinla cocugunu. Soylenecek cok sey var da iste.
Baronun cocuk merkeziyle görüştün mü?
Cok guzel ifade etmişsin aynen onu diyorum. Kırık mı bu hani bakiyim biseyin yok ya diyecegin tek seferde. Enteresan. Normalde o doktorun da rapor tutup savcılığa bildirmesi lazım en azından annesine siz bununla ilgili bi sikayette bulundunuz mu diye sormasi lazimdi travma yokmus hadi gidin diyecegine.Ben travma yaşamamış diyen uzmana da takıldım. Travma deyince illa ki stres bozukluğu şeklinde davranışlar aklımıza gelmemeli, özellikle cinsellikle alakalı travmalar çok sinsi bir şekilde ortaya çıkmayı bekleyebiliyor. Yetişkin insan kendisi bile ya hiç farketmiyor ya da çok geç anlıyor konunun kaynağının aslında ne olduğunu. Ki zaten çocuğun olağan dışı halleri sonucu uzmana gidilmiş. Dediğiniz gibi en basitinden çocuğun cinsel davranışlarında sapma olabilir ilerleyen dönemde. Travma yok deyip işin içinden çıkmak çok yüzeysel bir değerlendirme bence de. Üzüldüm çocuğa.
Yok artık bunda da kadın savunulmasın. Konu sahibi aralarda bir yerde cinsel ilişkiye şahit olmasının kaza olduğunu düşündüğünü yazmış. Ama fotoğraf konusunda babası tutup kadın çekmediyse gayet de kadın dümdüz sapık oluyor. Fotoğraf da telefonda gizlenebilir zaten. En azından iphone larda bu özellik var. Kaç kişi eşinin telefonunda gizli fotoğraf var mı diye bakar ki…Ne kadar yanlı bir başlık olmuş.
Cinsel birliktelik yaşandıysa sadece kadın yapmamış bunu. Eski eş kisisi de bu suça ortak. Genital bölge fotografı çekildiyse eş kişisinin bundan haberinin olmaması mümkün mü? Karısının hiç mi telefonuna bakmıyor.
Bütün suçu kadına yükler bir başlık açmışsınız.
Kadını mı savunmuşum? Okuduğunuzu tam olarak anlamamışsınız? Eski eş günahsız değil diyorum. Suça ortaklar. İnsanları kadın düşmanı ilan etmek için yer arıyorsunuz.Yok artık bunda da kadın savunulmasın. Konu sahibi aralarda bir yerde cinsel ilişkiye şahit olmasının kaza olduğunu düşündüğünü yazmış. Ama fotoğraf konusunda babası tutup kadın çekmediyse gayet de kadın dümdüz sapık oluyor. Fotoğraf da telefonda gizlenebilir zaten. En azından iphone larda bu özellik var. Kaç kişi eşinin telefonunda gizli fotoğraf var mı diye bakar ki…
Bu konu da size katılıyorum.. kadın haklı tabi ki. Ama ben cinsel birlikteliği görmesinden çok çocuğa bişey yaptı sandım. Mahrem bölgelerin fotoğrafını çekmek asla iyi niyetli değil ve olamaz.Kadının, çocuğun genital bölgesinin fotoğrafını çekmesi istismardır. Kendi genital bölgesini çocuğa göstermesi istismardır. Hatta şu anda pedofili kişilerin gördüğünü ve yorum yaptığını bile bile çocuğunun mayolu fotoğrafını herkese açık platformlara yükleyen anneler yurt dışında çok eleştiriliyor ve istismar olarak değerlendiriliyor. İlla tecavüz edilmesine gerek yok. Kadının yaptığı basbayağı cinsel istismar. Ki çocuğa ait fotoğrafları ne amaçla çektiği de belli değil. Daha önce bu şekilde vakalar olmuştu, kadın fotoğrafları başka adamlara yollayabilir. Küçücük çocukla bu şekilde eylemlerde bulunan birisi sapıktır ve ilerisi de belli değildir, olay rahatlıkla tecavüze de gidebilir. Konu sahibini daha da germek için yazmadım bunları ama çocuğunu muhatap etmek istememekte sonuna kadar haklı.
Oha yaa. O kısımları henüz okumamıştım. Yuh yani. Eğer bunları yaptıysa başkasına gönderiyordur o fotoğrafları. Pislik insan. Sapık. Kadında olsa sapık.Kızın genital bölgesinin fotoğraflarını çekmiş? Kendi poposunun fotoğrafını çektirmiş?
Konu ike alakalı duruşma inceleme devam ediyorKadının, çocuğun genital bölgesinin fotoğrafını çekmesi istismardır. Kendi genital bölgesini çocuğa göstermesi istismardır. Hatta şu anda pedofili kişilerin gördüğünü ve yorum yaptığını bile bile çocuğunun mayolu fotoğrafını herkese açık platformlara yükleyen anneler yurt dışında çok eleştiriliyor ve istismar olarak değerlendiriliyor. İlla tecavüz edilmesine gerek yok. Kadının yaptığı basbayağı cinsel istismar. Ki çocuğa ait fotoğrafları ne amaçla çektiği de belli değil. Daha önce bu şekilde vakalar olmuştu, kadın fotoğrafları başka adamlara yollayabilir. Küçücük çocukla bu şekilde eylemlerde bulunan birisi sapıktır ve ilerisi de belli değildir, olay rahatlıkla tecavüze de gidebilir. Konu sahibini daha da germek için yazmadım bunları ama çocuğunu muhatap etmek istememekte sonuna kadar haklı.
Uzaklaştırılma kararı çıkarıldı dünBu konu da size katılıyorum.. kadın haklı tabi ki. Ama ben cinsel birlikteliği görmesinden çok çocuğa bişey yaptı sandım. Mahrem bölgelerin fotoğrafını çekmek asla iyi niyetli değil ve olamaz.
Görüşmeleri kısıtlandı uzaklaştırılma kararı alındıTükürürüm öyle babaya ben. Çocuk ne diyorsa yanlış da olsa doğru kabul edip gözlemlerim. Varsın yalan olduğunu göreyim. En azından içim rahatlar.
Bir de kimSe kimseye çocuğunu bırakmamalı. Sen evdeysen al çocuğunu. Boşanmış bir kadın olarak babaları ya da ben evlenirsem ikimizde çocuğumuzu yeni eşlerle yalnız bırakamayız. Kimin işi varsa öz annesine babasına emanet etsin işi olduğu zaman. Artık böyle.
Her yere başvuru yap karakol, mahkeme, aile sosyale, cimere de yaz. Hatta bulunduğun ilin valiliğine git. Cimere bakan basın müdürlükleri var orada anlat derdini. Yine valiliğin için de açık kapı bürosu var. Bizim ilimizde vali bey vatandaşı birebir dinliyor günleri var. Valiliğin içindeki bütün birimler yardımcı olmaya çalışır konu hassas çünkü. Elbet birisi engel olur
Şikayet edilmişi eski eşimin yeni eşi kızıma istismarda bulundu yazdığım için eski kocamın yeni karısı kızımın genatal bölgelerini cekti ilişkisine şahit etti kızımo tehdid etti diye açık açık yazmalıymışım erkek sanmışlar beni hesabım kapandı bayan olduğum teyid edildi öyle açıldı hesabımKonu sahibi nereye gitti ?
Ucimden destek almaya başladık ztnEvet anlatmaya çalıştığım şey buydu. İstismardır, hatta pedofillerin çoğu aile içerisinde veya yakınları olan çocukları aylarca yılarca böyle şeylere maruz bırakırlar ki öocuk normal algılasın. Çıplak gezer, kucağına oturtur, çnünde mastürbasyon yapar, çocuğun yanında cinsel ilişkiye girer veya videolarnı izletir. Dudaktan öper, sulu sulu öper ve normal olduğuna inandırır, sevmeye çalışır gibi. Bunun eğitimleri var, pedofiliye maruz bırakılan çocukları kurtarabilmek için hepimizin bunları öğrenmesi şart. Bİr de ileride kızı pazarlamaya çalışmak için önce resmini çekip resimleri parayla satanlar var. Kıbrısta sanırım anne yakalanmıştı. Bebeklerin bezlerini açarak resimlerini paylaşmış. Çocuklu ailelerin instagram hesaplarına özelden para ile kıyafet ve poz teklifleri oluyor. Benim için şunu söyletir misiniz diye para karşılığı çocuğa adamın ismini söyletenler var veya adam için özel çekim yapanalr. Saadet öğretmenin izlediği davaları takip edin, açıklamaları okuyun aynı zamanda Orhan Toker de kendisine gelenleri paylaşıyor.
Bu konuyla ilgili konu sahibi saf değil, buraya üye olup konu açabilmiş UCIM i paylaştım nasıl ulaşabilirim dedi, telefonu attım ulaşamıyorum dedi aynı anda burada online cevap yazıyordu. Siteden mail adresine mail atmayı veya telefonu bulabilecek biri. İletişim kısmını attım çünkü. Ve aynı anda hem burada online olup aynı anda telefonla araması mümkün değil. Ben hesabı şikayet etmedim ama umarım kendisi önerileri dikkate alır ve çocuğu kurtarır. Buraya yazılanlar zaten uzaktan burayı okuyanlara daha fayda verebiliyor.
çok sevindim.Görüşmeleri kısıtlandı uzaklaştırılma kararı alındı
iPhone kullanıyorum ve arama esnasında siteye watsaba heryere giriş sağlayabiliyorum ayrıca ucimden avukatımızlada görüşme sağladık uzaklaştırmada aldım kızım adınaEvet anlatmaya çalıştığım şey buydu. İstismardır, hatta pedofillerin çoğu aile içerisinde veya yakınları olan çocukları aylarca yılarca böyle şeylere maruz bırakırlar ki öocuk normal algılasın. Çıplak gezer, kucağına oturtur, çnünde mastürbasyon yapar, çocuğun yanında cinsel ilişkiye girer veya videolarnı izletir. Dudaktan öper, sulu sulu öper ve normal olduğuna inandırır, sevmeye çalışır gibi. Bunun eğitimleri var, pedofiliye maruz bırakılan çocukları kurtarabilmek için hepimizin bunları öğrenmesi şart. Bİr de ileride kızı pazarlamaya çalışmak için önce resmini çekip resimleri parayla satanlar var. Kıbrısta sanırım anne yakalanmıştı. Bebeklerin bezlerini açarak resimlerini paylaşmış. Çocuklu ailelerin instagram hesaplarına özelden para ile kıyafet ve poz teklifleri oluyor. Benim için şunu söyletir misiniz diye para karşılığı çocuğa adamın ismini söyletenler var veya adam için özel çekim yapanalr. Saadet öğretmenin izlediği davaları takip edin, açıklamaları okuyun aynı zamanda Orhan Toker de kendisine gelenleri paylaşıyor.
Bu konuyla ilgili konu sahibi saf değil, buraya üye olup konu açabilmiş UCIM i paylaştım nasıl ulaşabilirim dedi, telefonu attım ulaşamıyorum dedi aynı anda burada online cevap yazıyordu. Siteden mail adresine mail atmayı veya telefonu bulabilecek biri. İletişim kısmını attım çünkü. Ve aynı anda hem burada online olup aynı anda telefonla araması mümkün değil. Ben hesabı şikayet etmedim ama umarım kendisi önerileri dikkate alır ve çocuğu kurtarır. Buraya yazılanlar zaten uzaktan burayı okuyanlara daha fayda verebiliyor.
Kadının, çocuğun genital bölgesinin fotoğrafını çekmesi istismardır. Kendi genital bölgesini çocuğa göstermesi istismardır. Hatta şu anda pedofili kişilerin gördüğünü ve yorum yaptığını bile bile çocuğunun mayolu fotoğrafını herkese açık platformlara yükleyen anneler yurt dışında çok eleştiriliyor ve istismar olarak değerlendiriliyor. İlla tecavüz edilmesine gerek yok. Kadının yaptığı basbayağı cinsel istismar. Ki çocuğa ait fotoğrafları ne amaçla çektiği de belli değil. Daha önce bu şekilde vakalar olmuştu, kadın fotoğrafları başka adamlara yollayabilir. Küçücük çocukla bu şekilde eylemlerde bulunan birisi sapıktır ve ilerisi de belli değildir, olay rahatlıkla tecavüze de gidebilir. Konu sahibini daha da germek için yazmadım bunları ama çocuğunu muhatap etmek istememekte sonuna kadar haklı.
Ucimle görüştük avukat verdiler psikolok ta aşabilirmişim bu babanım getirdiği ilk kadın değil bi dunya kadın var hatta biri eski eşimden ayrılınca ben buldu eski kocan uyuşturucu kullanuyo çocuğun yanında gönderme bile dedi kızınses kayıtları mesajları hala duruyor telefonumda5 yaşındaki kiz cocugunun genital bölgesinin fotografini ne yapmis bu kadın? Suc duyurusunda bulunup telefonlari incelenmeye alinmali. Biseksüel egilimleri yoksa kendi icin saklamakla yetinmemis tanidigi pedofili birine yollamistir erkek kardeşi kuzeni falan var mi etrafinda ya da internete yuklemistir para karsiligi kafayi parayla bozmuslar zaten cocuk elden gidio baba ordan tazminat diyo hala kanı bozuk şuursuz.
Ne yaptiniz? Birilerine ulasabildiniz mi? Pedagogun raporu var mi elinizde yoksa tekrar götürün cocugu doktora. Travma yasamamis diyene götürmeyin ama. O yastaki travma yaratan sey oyle kahve falina bakar gibi cocugun suratina bakilarak anlasabilecek bi sey değil. Ben de anne babamin seslerine sahit oldum benzer yasta sorsan bi derdim yoktu bu konuyla ilgili. Ama ergenlik döneminde seslere aşırı duyarli hale geldim komsu sevisse ben orgazm raddesine geliodum yerli yersiz. Ensest ilişkilere tetiklenen hale de gelebilir. Babasinin cinsel organini nasil o kadar apacik görüyor cocugu fark etmiolar mi insan bi önünü kapatir. Bu nasil adam ya. Anlasamazsin bosanirsin anlarım da ortada cocuk varken bu eslerin hemen yeni birini eve getirme cabasi cok mide bulandirici. Otur cocuguna babalik yap dertleri hemen baskasini bulmak oluyo o arada da cocugu aradan cikarmaya kalkarsan boyle olur iste. Cocuk olmadigi gunlerde ne halt yiosan ye. Ne aynı eve sokuyosun hemen tanimadigin etmediğin kadinla cocugunu. Soylenecek cok sey var da iste.
Baronun cocuk merkeziyle görüştün mü?