- 13 Ağustos 2014
- 6.279
- 13.971
- 36
-
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
Amin cümlemizin. Avukatına ek karar almasını söyle mutlaka. Sen de karakola git uzaklaştırma için ifade ver. Unutma kendin için değil çocuk için uzaklaştırma isteyeceksin. Polisler yok illa almayız ifadeyi derlerse ki normalde almak zorundalar ama işte olursa mesaj at bana buradan. Sana örnek dilekçe atayım boşlukları doldur imzala adliyeye teslim et. Avukatın aldıracağı ek kararla uzaklaştırma kararı Farklı şeyler. Uzaklaştırma acele durumlarda alınan bir tedbir mahkeme kararı çıkana kadar geçen süreyi bertaraf etmek içinOkadar çok yardımcı oldunki şuan çok çok teşekkür ederim ne dileğin varsa kabul olsun İnşaAllah
Yaşağım yer küçük bi yer burda yok adliye biri Kırıkkale ye gönderdi pedagog içinŞu anlık tek önceliğimiz onun psikolojisi ilk önce ruh sağlığı çocuk psikiyatristine götürün ileride daha büyük sorunlara yol açar
Ben size çok teşekkür ederim . Umarım işiniz gücünüz rast gider.
Sizin için sıkıntı olmazsa götürün ve o kadın olacak şahıs hapse girsinYaşağım yer küçük bi yer burda yok adliye biri Kırıkkale ye gönderdi pedagog için
Emniyettekiler hiç oralı değil darp edildim çok uzar mahkeme mahkeme gezersin şikayetçi olmamm için beni ikna etmeye çalışıyorAmin cümlemizin. Avukatına ek karar almasını söyle mutlaka. Sen de karakola git uzaklaştırma için ifade ver. Unutma kendin için değil çocuk için uzaklaştırma isteyeceksin. Polisler yok illa almayız ifadeyi derlerse ki normalde almak zorundalar ama işte olursa mesaj at bana buradan. Sana örnek dilekçe atayım boşlukları doldur imzala adliyeye teslim et. Avukatın aldıracağı ek kararla uzaklaştırma kararı Farklı şeyler. Uzaklaştırma acele durumlarda alınan bir tedbir mahkeme kararı çıkana kadar geçen süreyi bertaraf etmek için
Götürücem ama diğer çocuklarım çok küçük aracım yok maddi durumum yok imkansızlıklar çok çocuklarıma bakacak kimsem yok yok ta yok işteSizin için sıkıntı olmazsa götürün ve o kadın olacak şahıs hapse girsin
Benim avukatım yok ama kendim yapamam mıne demek ben teşekkür ederim. Hepimizin inşallahhhh
Çocuk için veriliyor ama şimdi verirler mi bilmiyorum istismaz davasında vardı baro avukatıbu durumlarda barodan ücretsiz avukat talep edilemiyor mu / atanmıyor mu? bilgisi olan arkadaşlar.
Sizin için sıkıntı olmazsa götürün ve o kadın olacak şahıs hapse girsin
Allah yardımcın olsun dualarimdasinGötürücem ama diğer çocuklarım çok küçük aracım yok maddi durumum yok imkansızlıklar çok çocuklarıma bakacak kimsem yok yok ta yok işte
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun dualarimdasin
Aminne demek ben teşekkür ederim. Hepimizin inşallahhhh
Veriyorlarmış avukat baroyu aradım şimdibu durumlarda barodan ücretsiz avukat talep edilemiyor mu / atanmıyor mu? bilgisi olan arkadaşlar.
Görsün ben yine görmesin demiyorum ama benim şehirimde evine o kadına götürmesin burda görsün gitsinAvukatın yanındayken böyle bi dava gelmişti. Çocuk pedagogla konusturulmuştu ona göre karar verilmişti. Cinsel istismar değil uyusturucuydu. Babadan mahrum kalmamalı demişti mahkeme. Bu konuda biraz saçma davranabiliyorlar.
Konu sahibi ucim’e ulaşın çocukların tecavüz taciz davalarına bakıyorlar her şehirde.bürolara açmaya çalışıyorlar size her türlü destek verirlerYaşağım yer küçük bi yer burda yok adliye biri Kırıkkale ye gönderdi pedagog için
Nasıl ulaşıcamKonu sahibi ucim’e ulaşın çocukların tecavüz taci davalarına bakıyorlar her şehirde.bürolara açmaya çalışıyorlar size her türlü destek verirler
Tamam da siz niye konuda kadın kızınıza bizzat taciz tecavüz etti gibi anlatıyorsunuz desenize karı koca cinsel ilişkideyken çocuk gördü diye büyük fark var direkt çocuğa tecavüz edilmesinden !!!Çocuğum cinsel birlikteliğe şahit olması cisel istisnar sayılıyor
Tamam da siz niye konuda kadın kızınıza bizzat taciz tecavüz etti gibi anlatıyorsunuz desenize karı koca cinsel ilişkideyken çocuk gördü diye büyük fark var direkt çocuğa tecavüz edilmesinden !!!