Evet anlatmaya çalıştığım şey buydu. İstismardır, hatta pedofillerin çoğu aile içerisinde veya yakınları olan çocukları aylarca yılarca böyle şeylere maruz bırakırlar ki öocuk normal algılasın. Çıplak gezer, kucağına oturtur, çnünde mastürbasyon yapar, çocuğun yanında cinsel ilişkiye girer veya videolarnı izletir. Dudaktan öper, sulu sulu öper ve normal olduğuna inandırır, sevmeye çalışır gibi. Bunun eğitimleri var, pedofiliye maruz bırakılan çocukları kurtarabilmek için hepimizin bunları öğrenmesi şart. Bİr de ileride kızı pazarlamaya çalışmak için önce resmini çekip resimleri parayla satanlar var. Kıbrısta sanırım anne yakalanmıştı. Bebeklerin bezlerini açarak resimlerini paylaşmış. Çocuklu ailelerin instagram hesaplarına özelden para ile kıyafet ve poz teklifleri oluyor. Benim için şunu söyletir misiniz diye para karşılığı çocuğa adamın ismini söyletenler var veya adam için özel çekim yapanalr. Saadet öğretmenin izlediği davaları takip edin, açıklamaları okuyun aynı zamanda Orhan Toker de kendisine gelenleri paylaşıyor.
Bu konuyla ilgili konu sahibi saf değil, buraya üye olup konu açabilmiş UCIM i paylaştım nasıl ulaşabilirim dedi, telefonu attım ulaşamıyorum dedi aynı anda burada online cevap yazıyordu. Siteden mail adresine mail atmayı veya telefonu bulabilecek biri. İletişim kısmını attım çünkü. Ve aynı anda hem burada online olup aynı anda telefonla araması mümkün değil. Ben hesabı şikayet etmedim ama umarım kendisi önerileri dikkate alır ve çocuğu kurtarır. Buraya yazılanlar zaten uzaktan burayı okuyanlara daha fayda verebiliyor.